Tiistai 26.03.2019
Nimipäivät: Manu, Manne, Immanuel, Immo
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-4°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Konsertti ja yhteislaulutilaisuus tuo Hattulaan sata laulujen vuotta

Hattulan Juteinikeskuksella vietetään tiistaina huhtikuun 10. päivänä iloista iltapäivää teemalla 100 laulujen vuotta. Kello 13 alkava tilaisuus on yhdistelmä konserttia ja yhteislaulutilaisuutta.

Konsertissa esiintyy Hämeenlinnan Kulttuurikaaren KuKa-kuoro Leena Aarnipuun johdolla. 100 laulujen vuotta -konsertti sai alkunsa, kun Hämeenlinnan kaupunki viime vuonna tilasi kuoron konsertoimaan.

Konsertti oli niin suosittu, että se järjestettiin vielä toistamiseen Hämeenlinnassa ja hiljattain myös Hämeenlinnan Lammilla ja Hauholla.

– Hauhotalolla yleisön joukossa oli hattulalaisia jotka kysyivät, voisiko konsertin järjestää myös Hattulassa, kertoo konsertti-idean isä, itseään järjestelymestariksi tituleeraava Juhani Honka.

Hattulan konsertti varmistui noin viikko sitten. Senioripitoisen KuKa-kuoron mukana joissain kappaleissa esiintyy hattulalainen Lauluryhtymä Myöhäset ja Ari Lehtonen. Ohjelmiston ovat koostaneet Leena Aarnipuu, Juhani Honka ja Hannu Riihivaara.

– Konsertissa lauletaan lauluja ja kerrotaan tarinoita sadan vuoden ajalta vuosikymmen kerrallaan. Joka vuosikymmenen kohdalla yleisö pääsee mukaan yhteen lauluun, kertoo Honka.

Konsertin järjestelyistä vastaavat Hattulan kunta, kulttuurikaari ja Hämeenlinnan Sibelius-seura. Konserttiin on vapaa pääsy ja väliajalla on kahvitarjoilu.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.