Sunnuntai 14.04.2024
Nimipäivät: Taito

Tuuli:
 

Kunta isännöi RKL:n liittokokousväkeä Panssarimuseolla

Ilman rakennusosaamista myös Panssarimuseon vaunut seisoisivat yhä säiden armoilla, kuten tässä arkistokuvassa vuodelta 2017.

Marraskuun puolivälissä Hämeenlinnaan kokoontuva Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n liittokokousväki vierailee myös Hattulassa. Kunnan kutsuvierasvastaanottoa isännöi Panssarimuseolla kunnanjohtaja Pekka Järvi.

RKL pitää valtakunnallisen liittokokouksensa 17.–19.11. Hämeenlinnassa, jossa paikallisyhdistys täyttää 90 vuotta. RKL on 117-vuotias ammatillis-aatteellinen yhdistys, joka edistää rakennusmestarin ja -insinöörin ammatin arvostusta, valvoo jäsentensä etua, kouluttaa ja kehittää alan osaamista, vaikuttaa sääntelyyn ja edustaa ammattikuntaa eri sidosryhmissä.

RKL:n muodostavat eri puolilla Suomea toimivat 69 paikallisyhdistystä, joiden henkilöjäsenet edustavat vaihtelevia rakennusalan asiantuntija-ammatteja tyypillisesti työmaajohdon, valvonnan, konsultoinnin tai suunnittelun tehtävissä. Paikallisyhdistykset järjestävät koulutustilaisuuksia ja paljon vapaa-ajan toimintaa jäsenilleen maastopyöräilystä pilkkikisoihin.

Hämeenlinnan yhdistys on perustettu 21.10.1933 ja täyttää 90 vuotta. Hämeenlinnan yhdistykseen kuuluu jäseniä myös Hattulasta. Edellisen kerran liittokokous on pidetty Hämeenlinnassa vuonna 2003 paikallisen yhdistyksen täyttäessä 70 vuotta. Kokousviikonvaihteessa lauantaille osuu Rakennusmestaripäivä jonka aikana kuullaan luentoja esimerkiksi Kanta-Hämeen uuden keskussairaalan ja Industrial Park Moren tiimoilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.