Perjantai 22.01.2021
Nimipäivät: Visa
Hämeenlinna
Pilvistä
1°C
Tuuli: 5 m/s EI
 

Lähes 5.000 hämäläistä leireilee Ilveksen tassunjäljissä Evolla

Ilves19 on hämäläisten partiolaisten piirileiri Evon leirialueella Hämeenlinnassa 24.7.–1.8. Sudenpentujen eli 7–9-vuotiaiden partiolaisten leiriä vietetään 24.–27.7. Ilvekselle on ilmoittautunut lähes 5.000 partiolaista.

Leirin teemana on tulevaisuus ja leirin ohjelmissa tutustutaan tulevaisuuden maailmaan ja kehitetään tulevaisuudessa tarvittavia taitoja. Jokainen leiriläinen pääsee leirin aikana pohtimaan tulevaisuutta ja sitä, miten me voimme tehdä maailmasta paremman.

− Pureudumme teemaan kullekin ikäkaudella sopivalla tavalla muun muassa globaaliuden ja teknologian näkökulmasta. Olemme lisänneet ohjelmien toiminnallisuutta teknologiaa hyödyntämällä, mutta korostamme samalla vahvasti ryhmätyöskentelyä ja yhteistyötä, jotka myös ovat tärkeitä tulevaisuuden taitoja. Haluamme antaa myös lippukunnille esimerkkejä ja vinkkejä ikäkausitapahtumien järjestämiseen, kertoo leirinjohtaja Jaakko Honkala Lähteen Vartijoista.

Ilveksen leirinjohtajana Honkalan työparina toimii Leena Kauppinen Kyynärön Kiertäjistä.

Ilves19 on kuin kaupunki pienoiskoossa, mistä löytyy sairaala, palokunta, työvoimatoimisto, maauimala, kahviloita ja disco. Piirileireillä on Hämeen partiopiirin alueella pitkät perinteet; niitä on järjestetty lukuisia eri vuosikymmenillä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.