Lauantai 21.09.2019
Nimipäivät: Mervi
Hämeenlinna
Pilvistä
10°C
Tuuli: 3 m/s PL
 

Mercedes Sosan musiikki soi Hattulassa

Keskiviikkona 24.7. on Juteinitalon Jaakonsalissa mahdollisuus nauttia vähän harvinaisemmasta musiikkielämyksestä. Eteläamerikkalaisen musiikin suunnannäyttäjäksi Suomessa noussut yhtye, Tango del norte, ja argentiinalainen laulajatähti Romina Bianco ovat koonneet konserttiinsa Argentiinan tunnetuimman muusikon, Mercedes Sosan, upeita lauluja.

– Sosa oli hyvin rakastettu muusikko koko elämänsä ajan. Hänen kuollessaan vuonna 2009 Argentiinan presidentti julisti maahan kolmen päivän mittaisen suruajan, mikä kertoo Sosan nauttimasta suuresta arvostuksesta, bandoneonisti Sami Pirttilahti taustoittaa.

Tango del norten kaksikko Sami Pirttilahti ja pianisti Ville Westergård on totuttu vuosien saatossa näkemään ja kuulemaan tangon tulkkeina. Tällä kertaa tango tekee kuitenkin tilaa muille eteläamerikkalaisille rytmeille.

Luvassa on meneviä ja tarttuvia ralleja sekä pakahduttavan tunteikkaita tarinoita elämästä. Konsertin laulusolistina on kansainvälisesti arvostettu argentiinalainen Romina Bianco. Romina asuu nykyään Barcelonassa, Espanjassa, ja tekee sieltä käsin uraa ympäri maailmaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.