Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Nostalginen konsertti Jaakonsalissa

Juteinitalon Jaakonsalissa on luvassa ranskalaisia valsseja, tangoja, lattareita ja vanhempaa jazzia sekä monia suomalaisia nostalgisia kappaleita Duo Naapurit kvartetin voimin.

Hämeenlinnalainen viulu-harmonikkaduo Duo Naapurit on viime vuodesta lähtien esiintynyt välillä myös kvartetiksi vahvistettuna, kun harmonikkataiteilija Anita Lehdon ja viulisti Terho Asikaisen seuraan ovat liittyneet rumpali Niklas Lehto ja kontrabasisti Hannu Heiniluoma. Kvartetti on perustettu hieman yli vuosi sitten ja se on ehtinyt jo esiintyä valtakunnallisella harmonikkaristeilyllä sekä Sata-Häme soi -festivaalilla Ikaalisissa.

Duo Naapurit kvartetti esiintyy ensimmäisessä kokonaan omassa konsertissaan lauantaina syyskuun 30. päivänä kello 14 Parolassa, Juteinitalon Jaakonsalissa. Luvassa on ranskalaisia valsseja, tangoja, lattareita ja vanhempaa jazzia sekä monia suomalaisia nostalgisia kappaleita.

Lisäksi kvartetti säestää muutaman kappaleen ajan upeaäänistä laulajaa, kun yhtyeen solistiksi saapuu vuoden 2017 tangoprinsessa ja vuonna 2021 Suomen Huippuartisti -laulukilpailun voittanut Mia Leivo.

Konsertti on maksullinen ja järjestetään yhdessä Hattulan kulttuuritoimen kanssa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.