Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Panssariprikaatin perjantaisen valan esilukijana kansanedustaja Pauli Kiuru

Kansanedustaja Pauli Kiuru toimii valan esilukijana. Kuva: Eduskunta.

Panssariprikaatin 1/19 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään Parolannummella perjantaina helmikuun 22. päivänä.

Katselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Kari Nisula. Paraatijoukkoja komentaa Panssariprikaatin esikunnan esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Kimmo Hartikainen.

Ohimarssin ottaa vastaan Panssariprikaatin komentaja seurassaan valan esilukija, kansanedustaja Pauli Kiuru. Sotilasvakuutuksessa joukkoja komentaa osastopäällikkö majuri Pasi Virtanen. Valatilaisuuden musiikista vastaa Kaartin soittokunta.

Ohimarssissa nähdään muun muassa taistelupanssarivaunu Leopard2A6, BMP-2M -panssarivaunu sekä siltapanssarivaunu Leopard 2L. Lippukentällä on mahdollisuus tutustua lähemmin Leopard 2 A 6 -vaunuun ja Ilmatorjuntapanssarivaunu Marksmaniin.

Ajonopeuksia on rajoitettu iltapäivällä Parolannummentiellä.  Liikenteen ruuhkautumista on odotettavissa Parolannummelle johtavilla teillä, kun tuhannet vieraat saapuvat Panssariprikaatiin. Ruuhkaa on odotettavissa myös alkuillasta noin kello 18 jälkeen, kun vieraat poistuvat ja varusmiesten viikonloppuvapaa alkaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.