Maanantai 27.05.2019
Nimipäivät: Ritva
Hämeenlinna
Pilvistä
9°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Sattulan kylätien avajaiset järjestetään Hattula Golfilla ensi keskiviikkona

Sattulantien uutta päällystystä vasta valmisteltiin lähes tasan kuukausi sitten. Runsaan kuukauden päästä tietä ollaan jo avaamassa.

Uusitun Sattulan kylätien avajaiset järjestetään Hattula Golfin tiloissa Satulinnalla keskiviikkona 22.8. kello 18. Sattulantiellä on toteutettu Suomessa ensimmäistä kertaa liikennejärjestely, jolla pyritään parantamaan harvaan asutun taajaman kävelijöiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ilman erillisen jalkakäytävän tai pyörätien toteuttamista.

– Avajaistilaisuus on kaikille avoin. Kylätien hidasteiden kohdalla olevat pollarit uusitaan vielä myöhemmin, mutta koska työ muuten on valmis, pääätimme järjestää avajaiset nyt, kertoo projektipääällikkö Jaakko Kuha ELY-keskukselta.

Avajaistilaisuuden tervetulosanat lausuu Uudenmaan ELY-keskuksen liikenne- ja infrastruktuuri -vastuualueen johtaja Tuovi Päiviö. Hämeen liiton tervehdyksen tuo suunnittelujohtaja Heikki Pusa ja Sattulan kyläyhdistyksen tervehdyksen Reijo Lehtinen.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kysymyksille ja avoimelle keskustelulle, kunnes kello 18.45 vuorossa on siirtyminen Sattulantielle, jossa tutustutaan uusiin liikennejärjestelyihin. Käytössä tällöin on kartanoravintola Pehtoorin pysäköintialue.

(Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.