Maanantai 22.04.2019
Nimipäivät: Alina
Hämeenlinna
Pilvistä
11°C
Tuuli: 4 m/s P
 

Suuren joulunavauksen pöydät varattiin pikatahtia

Panssarivaunumonumentti Parolan rampilla oli osa Lego-tapahtumaa vuonna 2017.

Ikimuistoinen koko perheen joulunavaus järjestetään Juteinikeskuksella marraskuun 24. päivänä kello 10–17. Tapahtumaa ovat valmistelleet suurella sydämellä ja tiiviissä yhteistyössä Hattulan kunta, seurakunta, 4H, nuorisovaltuusto sekä useat eri yhdistykset.

Tapahtuman vetonaulana on LEGO-näyttely, jonka Juteinikeskukseen tuo viime vuotiseen tapaan Pii Poo Oy, nyt uudistettuna, tilavampana ja jouluaiheisena Näyttelyyn sisältyy erilaisia kaupunkirakennelmia, runsaasti minifiguureita, rakentelupisteitä, palikkameri, pientä kilpailua ja tuotemyyntiä.

Lisäksi luvassa on iso myyjäisosasto jouluaiheisine tuotteineen, jännittävä tontturata, kasvomaalausta, askartelua, kirjastoauto ja paljon muuta. Hernekeittoa myydään vaikka kotiinkin vietäväksi (omat astiat otettava).

Joulupuurolla pääsevät herkuttelemaan nopeimmat, mutta ostettavissa on myös makkaraa, metrilakua, glögiä ja kahvilan tuotteita. Tapahtumalla on tietysti myös oma joulupukki leikkisine ja puuhastelevine tonttuineen, jotka jakavat kävijöille Hattula 150-konvehteja.

– On ollut ilo huomata, kuinka innostuneita ja ahkeria yhteistyökumppanit ovat olleet. Tapahtuma on herättänyt runsaasti pöhinää myös yleisössä. Lisäksi kaikki yli 30 myyjäispöytäämmekin varattiin todella nopeasti, kertoo Hattulan kunnan yhteyspäällikkö Launo Haapamäki.

Hän jatkaa, että tekee yhteistyötä Pii Poo Oy:n kanssa nyt kolmatta kertaa. Tapahtuman joulutunnelmaan on panostettu, tuli lunta tai ei. Joulunavaus on valaistu tunnelmallisesti esimerkiksi kohdevalaisimia käyttäen, joka tekee varsinkin LEGO-näyttelystä vieläkin näyttävämmän. Jouluista livemusiikkia päästään kuuntelemaan iltapäivällä kello 15 Panssariprikaatin bändin tarjoamana.

Tapahtuma on kengätön, mutta käytettävissä on tarvittaessa kenkäsuojaimia. Sisäkenkiä saa käyttää. Ajo ja pysäköinti Kalliolantiellä on tapahtuman ajan kielletty. Tapahtumassa on kunnan oma piste, jossa voi tutustua esimerkiksi tontteihin tai kunnan harrastusmahdollisuuksiin. Juteinitalon (Kauppatie 3) pihalla sytytetään tapahtumapäivänä jouluvalot.

– Olemme halunneet pitää tapahtuman täysin avoimena emmekä peri sisäänpääsyä, jotta mahdollisimman monilla olisi mahdollisuus päästä tutustumaan uniikkiin LEGO-näyttelyymme sekä muuhun jouluiseen tarjontaan, Haapamäki kertoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.