Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Sadekuuroja
10°C
Tuuli: 2 m/s I
 

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Hämeeseen: Huipputapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa syksyllä 2025

Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka ennakoi valtakunnallisesta tapahtumasta Hämeenlinnan seudulle piristysruisketta.

Yrittäjien huipputapahtuman, Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien järjestäjäksi vuonna 2025 on nimetty Kanta-Häme ja pitopaikaksi Hämeenlinna. Hämeen Yrittäjät tarttuu tapahtuman suunnitteluun välittömästi ja alkaa rakentaa kumppanuusverkostoa toteutukseen.

– Majoitus- ja matkailuyrityksille, ravintolapalveluille ja monille muille yrityksille tämä tulee varmasti olemaan hyödynnettävä tuhannen taalan paikka, kun parin tuhannen henkilön rypäs tuo maakuntaan lisävirtaa ja ostovoimaa kahdeksi päiväksi sekä yöksi. Lisäksi seutu tulee saamaan valtakunnallista näkyvyyttä, toteaa Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka.

Tapahtumaan osallistuville yrittäjille ja muille sidosryhmille tullaan tarjoamaan hieno kattaus businessisältöä, laadukkaita luentoja, vaikuttajia, viihdettä ja eri elämyksiä. Yrittäjäpäivillä myös julkistetaan Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot, Yksinyrittäjäpalkinto ja Vuoden nuori yrittäjä. Nuoren yrittäjän palkinnon tänä vuonna voitti loppilainen Eerik Säkkinen Järki-Saneeraus Oy:stä. Vuonna 2020 valtakunnallinen yrittäjäpalkinto myönnettiin Sinituote Oy:lle Hausjärveltä.

– Yrittäjäpäivien saaminen Hämeenlinnaan on upea juttu. Meidän hyvä sijaintimme väestöllisessä keskipisteessä lupaa suurta osallistujamäärää. Nyt on hyvä hetki näyttää kaupunkimme parhaita puolia tapahtumaan osallistuville yrittäjille ja vaikuttajille. Paikallisille yrityksille tapahtuma tuo mahdollisuuksia paitsi vierailijoiden tuoman liikevaihdon lisäyksenä myös hyvänä mahdollisuutena verkostoitua ympäri Suomea saapuvien yrittäjien kanssa, iloitsee Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtaja Nina Ranimaa.

Valtakunnallisille Yrittäjäpäiville 2021 Jyväskylässä 24.–25.9. osallistui koronan jälkimainingeissa noin 1200 yrittäjää, elinkeinoelämän edustajaa ja vaikuttajaa. Alan tapahtuma oli merkittävä osoitus myös siitä, että rokotekattavuuden noustessa aletaan taas palata normaalimpaan elämään.

− Kotimaiset kuluttajat ovat lähteneet iloisemmalla mielellä liikkeelle. Arvioisin, että palvelusektori tulee nousemaan aika nopeasti jaloilleen, totesi tasavallan presidentti Sauli Niinistö Yrittäjäpäivien mediatilaisuudessa Jyväskylässä.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään ensi vuonna Tampereella, Porissa vuonna 2023 ja Kouvolassa 2024. Edellisen kerran valtakunnallinen tilaisuus pidettiin Hämeenlinnassa vuonna 2006.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.