Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

Venetsialaiset vetivät myös Antti Miettisen Petäykseen

Sirkuskoululainen Henna Rantanen temppuilee pallon päällä ja saa ansaitut aplodit. Kolme vuotta sirkustelua harrastanut Henna sai esitykselleen mukavan yleisön, sillä aurinkoisiin Petäyksen rantamaisemiin oli jo lauantaina alkuiltapäivästä kokoontunut melkoinen joukko Venetsialaisten viettäjiä. Joukossa oli myös Hattulan Pekolasta syntyjään oleva ammattijääkiekkoilija Antti Miettinen perheineen.

Antti Miettinen pelasi viime kauden Saksassa, mutta tulevan kauden HPK:ssa.

Antti Miettinen pelasi viime kauden Saksassa, mutta tulevan kauden HPK:ssa.

Sirkustelu on kova laji, vaan kovaa on hokikin. Vielä viime kaudella Saksassa pelannut Miettinen harjoittaa ammattiaan nykyään myös monien hattulalaisten iloksi HPK:ssa.

– Kaksi harjoituspeliä taitaa vielä olla edessä ennen liigan alkua. Pikku hiljaa porukka alkaa hitsaantua kasaan. Siinä on ollut töitä, sillä joukkue muuttui niin paljon viime kaudesta.

Vuodesta 2003 asti maailmalla kiertänyt Miettinen perheineen asuu nykyään Hämeenlinnassa. Perheeseen kuuluvat 3- ja 5-vuotiaat lapset.

– Hattulan suunnalla tulee muutenkin liikuttua ja nyt katsottiin, että Venetsialaiset olisi hyvä tapahtuma näin kivana päivänä, hän kommentoi.

Sirkuskoulu ARXin esiintyjät olivat vauhdissa Petäyksessä. Pallon päällä taiteili Henna Rantanen.

Sirkuskoulu ARXin esiintyjät olivat vauhdissa Petäyksessä. Pallon päällä taiteili Henna Rantanen.

Hotellinjohtaja Sanna Grön valmistautui iltaan jopa lievästi pelonsekaisella ilolla. Väkimäärä ja jo aamupäivästä täyttynyt venelaituri oli totta kai riemun aihe, ainoa huoli oli ruokailupaikkojen riittävyys.

– Hotellimajoitus on täysi ja sisätiloissa kaksi häätilaisuutta joten tarkoituksella halusimme Venetsialaiset ulos. Muun muassa lajikokeiluja ja ilotulitusta on kyselty ennakkoon hirveästi.

Frisbeegolfradalla ja pienoisgolfradalla riitti myös ihmisiä. Kolmen lapsenlapsensa kanssa Petäykseen saapuneet Seija ja Jarkko Saarinen Lusista seurasivat pojanvesselien golfailua.

Lauri, 10 vuotta, keskittyi minigolfiin.

Lauri, 10 vuotta, keskittyi minigolfiin.

– Meille tämä on tutumpi paikka kuin pojille, kävimme täällä jo 90-luvun alkupuolella tanssimassa, kun esiintymässä oli maan huippunimiä, Seija Saarinen kertoi.

– Paikka on viime vuosina siistiytynyt todella paljon, ainoa kehityksen paikka on siinä, että tavalliselle ihmiselle suunnattua toimintaa saisi olla enemmän.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.