Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

VIIHDE: Tähtiartisti-kiertue saapuu Petäykseen

Tähtiartisti 2017 -alkukilpailu saapuu Petäys Resortiin lauantaina 2.9. Tähtiartisti-laulukilpailu on suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin laulukilpailu.

Tähtiartisti-alkukilpailut ovat karaokepohjaisia ja kaikille 18 vuotta täyttäneille avoimet.

Alkukilpailuissa lauletaan ensin niin sanottu äänenavaus-kierros, jolloin jokainen voi laulaa vaikka saman kappaleen kuin kilpailussakin tietäen, että tausta ja sovitus ovat tuttuja.

Koska kilpailu on Suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin kilpailu on tanssiporukoille luvassa hieno iltapuhde, unohtamatta kannustusjoukkoja kilpailun jokaisessa vaiheessa…

Tähtiartisti 2017 laulukilpailussa on kuusi sarjaa, Tähtiartisti, Kuningas ja -Kuningatar-sarja (18–45 v.), Ruhtinas ja -Ruhtinatar (46–59 v.) sekä Kreivi  ja -Kreivitär (60 v. ja yli).

Finaalissa sarjojen voittajia odottaa levytyssopimus (radiosoitto omalle CD-lle) palkintoineen ja kaikkea muuta mitä voitto voi tuoda tullessaan.

Alkukilpailut nauhoitetaan ja DVD-koosteet lähetetään tuomaristolle.
Paikanpäällä olevat asiakkaat voivat äänestää mieleistään mies- ja naislaulajaa ja jokaisen sarjan eniten yleisöääniä saaneet laulajat pääsevät suoraan lauantaina 28.10. Hotelli Koskenniskassa pidettävään aluefinaliin.

Aluefinalistien lauluvideoiden leikkeet tulevat nettiin osoitteeseen www.tahtiartisti.fi ja ne ovat sieltä nähtävissä viikon ajan.

Petäyksessä myös käydään eteläisen Suomen semifinaaliviikonloppu 8.-9.12. Tähtiartisti-finaali pidetään 9.-10.2.2018 Vesileppiksessä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.