Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Upseereita uusiin tehtäviin

Eversti Jari Riihimäki on määrätty esikuntapäälliköksi Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikuntaan. Hän on toiminut 3. Logistiikkarykmentin komentajana vuoden 2022 alusta. Aiemmin hän on palvellut muun muassa osastopäällikkönä Järjestelmäkeskuksessa, sektorijohtajana ja osastoesiupseerina Pääesikunnassa sekä Logistiikkakoulun johtajana ja koulutuspäällikkönä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen esikunnassa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2011 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2020.

Eversti Petri Rantanen on määrätty 3. Logistiikkarykmentin komentajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä apulaisosastopäällikkönä Pääesikunnan logistiikkaosastolla. 2020. Aiemmin hän on palvellut muun muassa aluetoimiston päällikkönä Kainuun prikaatissa, osastopäällikkönä ja sektorijohtajana Maavoimien esikunnassa sekä Suomalaisen kriisinhallintajoukon komentajana Irakissa (SKJI). Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2005 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2021.

Komentaja Jyri Kopare on määrätty Uudenmaan prikaatin komentajaksi. Hän palvelee tällä hetkellä osastopäällikkönä Merivoimien esikunnassa. Aiemmin hän on palvellut muun muassa sektorijohtajana Pääesikunnassa, vanhempana osastoesiupseerina Puolustusministeriössä ja EU:n sotilasesikunnassa sekä opettajana Maanpuolustuskorkeakoululla. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2009 ja hänet ylennetään kommodoriksi 1.3.2023.

Everstiluutnantti Riku Mikkonen on määrätty pioneeritarkastajaksi suunnitteluosastolle Maavoimien esikuntaan. Hän palvelee tällä hetkellä Karjalan prikaatin esikuntapäällikkönä. Aiemmin hän on palvellut muun muassa tutkimusjohtajana Maavoimien esikunnassa, Suomalaisen kriisinhallintajoukon komentajana Libanonissa (SKJL), sektorijohtajana Pääesikunnassa sekä Pioneerikoulun johtajana Maasotakoulussa. Hän on suorittanut yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2007 ja hänet ylennetään everstiksi 1.3.2023.

Everstiluutnantti Petri Majuri on määrätty esikuntapäälliköksi Maasotakouluun. Hän palvelee tällä hetkellä osastopäällikkönä Panssariprikaatin esikunnassa.

Everstiluutnantti Jouni Suokas on määrätty Kaartin pataljoonan komentajaksi Kaartin jääkärirykmenttiin. Hän palvelee tällä hetkellä Pääesikunnassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.