Sunnuntai 13.06.2021
Nimipäivät: Raili, Raila
Hämeenlinna
Selkeää
18°C
Tuuli: 8 m/s PL
 

Antti Ahtila enduron MM-sarjaan kolmen osakilpailun pestillä

Kotimaassa Antti Ahtila ajaa tällä kaudella sekä nuorten luokassa 125-kuutioisella 2-tahtipyörällä että yleisessä luokassa 250-kuutioisella 4-tahtipyörällä. Ahtila pääsee näyttämään vauhtiaan nyt myös lopun MM-sarjasta.

Hattulalainen enduroajaja Antti Ahtila saa loppuvuoden aikana näyttää taitonsa MM-osakilpailuissa. Ahtilalle tarjoutui paikka ajaa kolme enduro junior 1 -luokan osakilpailua Kytönen Motorsportin kalustolla, kun yksi tallin kuljettajista loukkaantui. Tallipäällikön, vuoden 1999 maailmanmestarin Vesa Kytösen yhteydenotto ilahdutti kotimaan kilpailuissa hyvää jälkeä tehnyttä Ahtilaa.

– Fiilikset ovat hyvät, kun pääsee näkemään minkälaista meno on MM-sarjassa, aivan erilaista kuitenkin kuin SM-sarjassa, Ahtila kertoo.

Ahtila on U20-ikäluokan SM-sarjassa tällä hetkellä toisena. Kotimassa hän ajaa myös miesten sarjaa. Kauden loput kotimaiset startit Ahtila ajaa edelleen KTM:llä.

MM-osakilpailut ovat Italiassa, Ranskassa ja Saksassa. Junior1-luokkaan saavat osallistua korkeintaan 23-vuotiaat kuljettajat ja kalustona ovat 250-kuutioiset nelitahtipyörät.

– MM-osakilpailut ajan Kytönen Motorsportin Husqvarnalla, jota pääsin jo testaamaan eilen. Ensimmäinen ulkomaan starttini on edessä Italiassa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kertoo Antti Ahtila.

Ahtila kertoo keskittyvänsä tällä hetkellä pääasiassa ajouraansa ja hänen tavoitteenaan on päästä kiertämään MM-sarjaa vakituisemminkin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.