Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Back on Track Kenttäratsastuskilpailut ja Ponien SM-kilpailut jatkuvat läpi viikonlopun Suontaan Kartanolla

Suontakana järjestetään taas kolmipäiväiset kenttäratsastuskilpailut. Kuva: Hattulaan.fi arkisto / Juha Reinikainen

Jo perinteeksi muodostunut seutukunnan suurin kenttäratsastustapahtuma, Suontaan Ratsastajat ry:n
Back on Track –kenttäkilpailu ratsastetaan Hattulassa tänä viikonloppuna. Kilpailu järjestetään jo 15. kerran. Kaikkiaan mukana on 103 ratsukkoa.

Vuosi on ollut poikkeuksellinen ja keväällä näytti järjestäjien mukaan siltä, että kilpailut jäävät tänä vuonna pitämättä. Onneksi Covid-19 pandemia on hellittänyt otettaan Suomessa ja kilpailut ovat mahdolliset.

– Monia erityisjärjestelyjä joudumme edelleen tekemään ja tapahtumassamme on voimassa rajoitettu yleisö- ja osallistujamäärä. Olemme kuitenkin hyvin iloisia, voidessamme tarjota ratsastajille heidän kauan
kaipaamansa kilpailumahdollisuuden. Teemme kaikkemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman toteuttamiseksi, kertovat kilpailujen pääsihteeri Eveliina Toivonen ja puheenjohtaja Seppo Laine Suontaan Ratsastajista.

Kilpailu on tänäkin vuonna kolmipäiväinen tapahtuma ja tässä valtakunnallisessa kilpailussa ratsastetaan Krafft Ponien kenttäratsastuksen Suomen mestaruus 2020 sekä Back on Track – taitoratsastusmestaruus 2020. Lisäksi piensuomenhevoset kilpailevat mestaruudesta lauantain luokassa.

Perjantaina ratsastettiin miniluokka, joka on tarkoitettu kilpailu-uraa aloitteleville ratsastajille. Lauantaina 18.7. ratsastetaan lisäksi avoin 80 cm luokka. Lauantain kilpailuun on ilmoittautunut 42 ratsukkoa.
Sunnuntaina 19.7. ratsastetaan myös Back on Track taitoratsastus 90 cm maastoestekilpailu, missä
tuomaristo arvioi ratsukoiden taidot ja osaamisen.

Ponien SM kilpailu ratsastetaan yksipäiväisenä ja siihen on ilmoittautunut ennätysmäärä 17 ratsukkoa. Sunnuntain kilpailussa on mukana 41 ratsukkoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.