Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Cheerleadereihin riittää harrastajia

Parolan Visan alaisuudessa toimiva cheerleader-kerho on niin suosittu, että tulijoita neljättä vuotta toimivaan kerhoon olisi enemmän, mitä ohjaajat Marjut Rantamäki ja hänen tyttärensä Jenni katsovat pystyvänsä laadukkaasti ohjaamaan.

gtc2

– Haluamme kuitenkin tarjota monipuolisen harrastuksen, akrobatiasta kuntopuoleen. Mitään isoja nostoja tai heittoja emme treenaa, koska tarkoitus ei ole osallistua kisoihin, Marjut Rantamäki kertoo.

Mukana on 19, 8–14-vuotiasta tyttöä. Maanantaisin kaikki harjoittelevat yhdessä ja perjantaisin isommilla on vielä oma vuoronsa. Marjutilla on urheilu- ja valmennustaustaa jalkapalloilusta ja ohjauskokemusta myös muusta lasten liikunnasta.

– Monille tytöille tämä on ainut liikuntaharrastus ja tosi hyvin ovat kehittyneet ja notkistuneet alusta, Jenni Rantamäki sanoo.

– Cheer-tiimimme nimi on GTC. Olemme esiintyneet joka vuosi Hattula-päivillä ja tavoitteemme olisi saada lisää esiintymisiä, Marjut Rantamäki kertoo.

Esitykset ovat 1–2,5 minuutin mittaisia ja niitä GTC on ajoittain käynyt esittämässä esimerkiksi salibandyottelujen tauoilla. GTC:n yhteystiedot löytyvät Parolan Visan nettisivuilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.