Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Pilvistä
12°C
Tuuli: 1 m/s EEI
 

FS Tawastia voitokas Espoossa

Joulukuussa FS Tawastia pelasi Ilves FS/2:n vieraana. Vasemmalla kuvassa oransseissa Sari Lapikisto ja oikealla Mira Järvenpää. Kuva: Leo Hynninen.

FS Tawastia onnistui lauantaina Naisten Futsal-Ykkösessä hakemaan Espoosta kolme pistettä, kun kotijoukkue EBK taipui tiukan ottelun jälkeen 1-2 (0-1). Voitolla Tawastia paranteli asemiaan Ykkösen tasaisessa keskikastissa.

EBK teki Tawastian pelin avaamisen haastavaksi puolustamalla hyvin.

– Meillä oli varsinkin puoliaikojen alussa vaikeuksia löytää tiloja ja päästä kääntymään hyökkäysalueella. Saimme kuitenkin pidettyä palloa ja pelin pysymään näin hallinnassa, pohti ottelun jälkeen Tawastian hyökkääjä Mira Järvenpää.

Ottelun avausmaali nähtiin reilun kuuden peliminuutin jälkeen ja se merkittiin kotijoukkueen omaksi maaliksi.

Voittomaaliksi jääneen 0-2-maalin viimeisteli Ella Jurvanen Ella Rinta-Filppulan syötöstä, kun peliä oli jäljellä kahdeksan minuuttia. EBK:n Miia Koppanen kavensi lukemat 1-2:een reilu minuutti ennen ottelun loppua.

Kaksinkertaisen sarjan ensimmäisen kierroksen jälkeen Tawastia taisteli jopa paikasta lohkon kahden parhaan joukossa.

Toinen sarjakierros käynnistyi hieman takerrellen, kun vuoden neljästä ensimmäisestä pelistä joukkue sai kerättyä vain yhden pisteen.

– Jos ne muutama tasainen peli olisi saatua käännettyä meille, niin voitaisiin hyvin olla kamppailemassa nousukarsintapaikasta. Pelillisesti ollaan pärjätty kaikkia vastaan hyvin näin ekaksi Ykkösen kaudeksi, kommentoi joukkueen kapteeni Sari Lapikisto.

Tawastialla on Ykköstä jäljellä vielä kolme ottelua, joista yksi on vastustajan karanteeniin takia siirretty peli.

Vastaan asettuu niin lohkojumboksi jäävä Liikunnan Riemu Jyväskylästä kuin lohkon voitosta taistelevat Ilves/FS 2 Tampereelta sekä FC Nokiakin.

– Yritetään jatkaa tällä samalla ilmeellä kuin nämä kaksi edellistä peliä, joista on pystytty nappaamaan voitot, kertoo Järvenpää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.