Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 1 m/s EEL
 

FS Tawastia päätti kauden voittoon

Ella Jurvanen osallistui lohkovoittaja Nokian kaatoon. Kuva tammikuulta 2020 Kakkosen kotiottelusta FC Nokian kakkosjoukkuetta vastaan Juteinikeskuksella. Kuva: Hattulaan.fi arkisto/Juha Reinikainen.

FS Tawastian kausi Naisten Futsal-Ykkösessä päättyi lauantaina makeaan vierasvoittoon Nokialla. Lohkovoiton jo aiemmin varmistanut FC Nokia taipui kotonaan 6-10 (3-3). FS Tawastia sijoittui ensimmäisellä Ykkösen kaudellaan lopulta lohkonsa neljänneksi.

Nokialla maalinteossa FS Tawastialta onnistuivat neljästi Karla Makkonen, hattutempun iskenyt Essi Kankkunen sekä Ella Jurvanen, Sari Lapikisto ja joukkueen sisäisen maalipörssin voittanut Eerika Lähdekorpi kukin kertaalleen.

Tawastian pelit olivat runsasmaalisia koko kauden ajan, mistä kertoo myös se, että joukkue teki lohkossaan eniten maaleja. Joukkueen maalisuhde oli lopulta 78-59.

– Kivahan se on päättää kausi voittoon ja tyytyväinen täytyy olla koko kauteen. Sarjanousijana neljäs sija on hyvä ja pystyttiin haastamaan lohkon kaikki joukkueet tosissaan. Kehitettävää ja nälkää jäi ensi kauteen, mutta nyt vedetään hetki happea, jutteli pelin jälkeen kapteeni Lapikisto.

FS Tawastia jatkaa Naisten Futsal-Ykkösessä kaudella 2021-2022.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.