Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

FS Tawastialle ensimmäinen voitto futsalin naisten ykkösessä

Hattulalainen FS Tawastia onnistui kauden kolmannessa pelissään nappaamaan ensimmäisen voittonsa, kun valkeakoskelainen Mad Max joutui taipumaan kotikentällään 2-5 (1-2).

Ottelusta oli jo ennakkoon odotettavissa tiukkaa vääntöä, sillä kummallakin joukkueella oli ennen lauantain kohtaamista pistetili tältä kaudelta avaamatta.

Ottelun ensimmäinen maali kirjattiin kotijoukkueen omaksi maaliksi kahdeksannella peliminuutilla. Mad Maxin Ella Huovinen kuittasi tämän vain kahta minuuttia myöhemmin, mutta puoliajalle siirryttiin numeroissa 1-2 Eerika Lähdekorven osuman siivittämänä.

Toisella puoliajalla FS Tawastia ei päästänyt enää Mad Maxia rinnalleen. Karla Makkonen vei vierailijat 1-3-johtoon ennen kotijoukkueen kavennusta. Loppulukemat viimeistelivät Mira Järvenpää ja Ella Jurvanen.

Kahden tappiopelin jälkeen FS Tawastia lähti Valkeakoskelle aiempaa maltillisemmalla karvauspelillä ja keskittyen puolustuspeliin. Myös syöttöpeliin saatiin lisää varmuutta. Mad Max loi vaarallisimmat paikkansa sivurajapotkuista, mutta FS Tawastia onnistui peittämään laukaukset hyvin.

– Muutokset tuntuivat toimivan ja kun luotetaan omaan tekemiseen, niin maaleja osataan kyllä tehdä. Vastustajan maalivahti Kiia Immonen oli tänään hyvä. Ja olihan tässä sellaista paikallispelin tuntua, kuvaili joukkueen kapteeni Sari Lapikisto pelin jälkeen.

Seuraavan ottelunsa FS Tawastia pelaa sunnuntaina 22.11. kello 14, kun Parolan Juteinikeskukselle vieraaksi Jyväskylästä saapuu Liikunnan Riemu. Ottelussa noudatetaan voimassa olevia turvallisuusohjeistuksia yleisötilaisuuksiin ja 15 vuotta täyttäneiltä katsojilta edellytetään kasvomaskin käyttöä.

Riemuitseva FS Tawastian joukkue lauantain ottelun jälkeen Valkeakoskella.