Lauantai 20.04.2019
Nimipäivät: Lauha, Nella
Hämeenlinna
Pilvistä
6°C
Tuuli: 1 m/s P
 

FUTSAL: Parolan Visa vahvisti kotivoitolla asemiaan kakkosen ylemmässä keskikastissa

ParVi otti taisteluvoiton PJK 2:sta.

Parolan Visa kukisti Pirkkalan Jalkapalloklubin 9–6 (5–3) miesten futsalin kakkosessa Juteinikeskuksella lauantaina. Nousijajoukkue ParVi voitti nyt toisen ottelunsa peräkkäin ja on sarjassa neljäntenä.

– Meidän pelaajiemme laatu ja fyysinen kunto ratkaisivat tänään. Ja kun tekee enemmän maaleja kuin vastustaja, voittaa pelejä, kommentoi ParVin maalia ensimmäisellä puoliajalla vartioinut Elmeri Kallio.

Vastustaja on ParVia selvästi alempana sarjataulukossa, mutta antoi kammottavasta epäonnestaan huolimatta täyden vastuksen. Peräti kaksi pirkkalalaisten maalivahtia joutui tulemaan pois maalinsuulta loukkaantumisen takia, mikä verotti vieraiden entisestäänkin niukkaa kenttäpelaajistoa.

– Kakkosessa kaikki vastustajat ovat hyviä jengejä ja joka peli on pelattava loppuun asti, Kallio summasi.

Osansa ansiosta voivat ottaa ParVin maalivahdit Kallio ja Jukka Järvinen joille molemmille kertyi useita huippupelastuksia. Peliajan puolittaminen veskarien kesken oli kotijoukkueella suunniteltua ja Kallion mukaan ParVin vakiokäytäntö, kun molemmat ovat paikalla.

Huonosti eivät pelanneet PJK:nkaan veskarit, ja ParVi pääsi 2–0-johtoon osin onnekkaasti, kun ensin PJK:n oma kenttäpelaaja rähmi pallon omaan maaliin ja seuraavaksi maalivahdin purkupallo kimposi pömpeliin Ville Kalervon jalasta.

Aleksi Latvanen nostaa ParVin hyökkäystä.

PJK tuli tasoihin nopeasti 2–0-maalin jälkeen mutta Jonas Ruohomäki ja Aleksi Latvanen veivät vihreäpaidat taas kotijohtoon ennen kuin vieraiden kahden maalin mies Miikka Mörö kavensi lukemat 4–3:een.

ParVin Jesse Nirkko puolestaan löysi maalijyvän ensimmäisen puoliajan lopulla ja jatkoi siitä mihin jäi toisen puoliajan alussa. Tauon jälkeisiä tehominuutteja jatkoivat Olli Leskinen ja Ville Kalervo. Tilanne oli yhtäkkiä 8–3, kun Järvinen ParVin maalissa teki vieraiden avopaikatkin tyhjiksi.

Miikka Mörön toinen maali piti vieraat vielä pelissä mukana ja tämän jälkeen ParVi tuhri useita hyviä maalintekotilanteita. Isäntien 9–4-osuma kirjattiin taas omaksi maaliksi.

PJK:lle voi antaa täyden tunnustuksen halusta pelata loppuun asti, sillä joukkue otti vielä viimeisen kymmenen minuutin ajaksi pelin hallintaansa ja onnistui maalinteossa kahdesti.

– Hyvä ottelu kokonaisuudessaan, vaikka muutamassa vaiheessa löysättiin puolustuksessa, Elmeri Kallio arvioi.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.