Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

FUTSAL: Voittoisa Ilves kiitteli Juteinikeskuksen olosuhteita

Ilves kaatoi Tervarit lukemin 9–4 (6–1) miesten futsal-liigan ottelussa lauantaina Juteinikeskuksella. Tapahtumarikkaan päivän päättänyt ottelu liigakolmosen ja liigan kolmanneksi viimeisen joukkueen välillä oli osa Ilveksen tavoitetta tehdä lajia tunnetuksi myös kotikulmien ulkopuolella.

– Parolan Visa on tehnyt ottelulle hienot puitteet ja tulemme jatkossakin tekemään vastaavia tempauksia, kiitteli Ilves Futsalin manageri Ilkka Koskinen ottelun puoliajalla.

Koskinen oli tyytyväinen myös pelialustaan, vaikka futsalistit kuulemma mieluummin kamppailevatkin parketilla.

Punapaitaisten Tervarien tehomies Karam Hadhoud (2+1) kiertää Ilveksen Rafaa (2+0).

Kapealla miehistöllä matkassa olleiden Tervareiden taistelu voitosta katkesi käytännössä jo viidennellä peliminuutilla, kun ensin Anssi Teittinen ja sitten Tatu Ahonen (2+1) mättivät keltapaidat kahden maalin johtoon.

Ahonen jatkoi maalintekoa ja vartin kohdalla ottelu oli jo lukemissa 5–0 Rafan kahdella peräkkäisellä osumalla. Toisella 20 minuutin puoliajalla maaleilla pääsi herkuttelemaan myös Ilveksen pelaajavalmentaja ja maajoukkueenkin kantavaksi voimaksi kehuttu Juha-Pekka Torvinen (2+0).

Syöttäjä Timur Inapshba (10) ja maalintekijä Tatu Ahonen (20) riemuitsevat Ilveksen toisesta maalista.

Torvinen piti ottelun tuomista Tampereen Tesomalta vajaat sata kilometriä etelään mielenkiintoisena kokemuksena.

– Mukavan tuntuinen areena ja yleisö oli hyvin mukana.

Juha-Pekka Torvinen teki kaksi maalia Ilveksen voittoon päättyneessä ottelussa.

Juteinikeskuksen penkkiriveillä ottelua seurasi 133 katsojaa.

– Suunnilleen sama määrä kuin normaalistikin kotiotteluissamme. Pitäisi tehdä hommia, että yleisömääriä saataisiin nostettua, Torvinen sanoi.

Juteinikeskuksessa nähtiin hienoja maaleja, mutta ottelu ei noussut suureksi jännitysnäytelmäksi. Osa vierasjoukkueesta käytti energiaansa epäurheilullisesti myös turhaan tuomarien kanssa mussuttamiseen.

Kun Tervarien Evi Mateli vielä toisella puoliajalla passitettiin suihkuun maalintekotilanteessa tehdystä rikkeestä, olisivat loppunumerot voineet näyttää vielä väljemmiltä.

– Saimme muutaman maalin jo aikaisessa vaiheessa ja pääsimme niskan päälle. Paikkoja olisi ollut aika paljon useampaankin osumaan, kertasi Juha-Pekka Torvinen.