Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Hattulan historian ensimmäiset nyrkkeilykisat käyntiin Jesse Pihkolan voitolla

Lahden Kalevan Jesse Pihkola voitti tuomariäänin ensimmäisen miesten sarjan ottelun Juteinikeskuksella. Kuvassa iskunsa perille saava Kasper Mantere Turusta antoi vauhdikkaassa ottelussa hyvän vastuksen.

Hattula Boxingin järjestämät, Hattulan ensimmäisiksi nyrkkeilykisoiksikin mainitut kilpailut Juteinikeskuksella käynnistyivät vähän puolen päivän jälkeen lauantaina. Väkeä oli paikalla arviolta ainakin 500, kun juniorit ja aikuiset aloittivat ottelu-urakkansa.

– Kiitos, että pidätte näin hienot kilpailut Hattulassa ja myös siitä työstä mitä teette nuorten parissa, kiitteli kilpailut avannut Hattulan kunnanhallituksen puheenjohtaja Ellen Rydbeck.

Rydbeck totesi, että kisojen suosion perusteella Hattulaa voi tituleerata myös nyrkkeilykunnaksi.

Ellen Rydbeck kiitti avaussanoissaan kisajärjestäjiä.

Lähes 150 nyrkkeilijää 34 seurasta eri puolilta Suomea ottelevat kahdessa kehässä ja sarjoja on aikuisista D-junioreihin asti. Aikuisten sarja käynnistyi hyvätasoisella ottelulla Lahden Jesse Pihkolan ja Turun Kasper Manteren välillä. Maltillisesti ja vastustajaansa puolustusvoittoisemmin otellut Pihkola osui tarkemmin ja voitti ottelun kaikilla tuomariäänillä.

Juha Reinikainen

Hattulan nyrkkeilykisahistoria on avattu.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.