Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Heikkilä ja Kätkytniemi Hattulan Vuoden urheilijat

Emma Heikkilä on Hattulan Vuoden naisurheilija. Kuva: Huippupesis.fi.

Pesäpalloilija Emma Heikkilä on Hattulan Vuoden naisurheilija 2020. Heikkilä on Hyvinkään Tahkon naisten superpesisjoukkueen sopimuspelaaja joka pelasi vuokrasopimuksella kolme ottelua superpesistä Mynämäen Vesattarissa ja yhden ottelun Tahkossa.

Lisäksi Heikkilä pelasi ykköspesistä Janakkalan Janassa yhteistyösopimuksen kautta ja hänet valittiin Janan parhaaksi ulkopelaajaksi. Emma Heikkilä myös oli Tahkon nuorten superpesisjoukkueen runkopelaaja.

Vuoden miesurheilijana 2020 Hattula palkitsi cross country -ajaja Santeri Kätkytniemen. Hämeenlinnan Moottorikerhoa edustava Kätkytniemi oli Suomen Cupin kolmas V40 Cross Country -luokassa. Liäsksi hän on myös Cross Countrya harrastavan poikansa Ukko Kätkytniemen valmentaja.

Vuoden lupaava tyttöurheilija on karateka Ella Nylund. Hämeenlinnan karateseuraa edustava Nylund sijoittui U16-luokassa toiseksi sekä SM-kisoissa että Suomen cupissa.

Vuoden lupaava poikaurheilija on Baunssia edustava tanssija Kimi Manner joka parinsa Nea Nousiaisen kanssa voitti juniorien SM-kultaa ja aikuisten SM-hopeaa sekä sijoittui kuudenneksi World Cupissa.

Vuoden valmentaja 2020 Hattulassa on Juuso Mettälä. Monivuotinen poikajoukkueiden valmentaja on muun muassa valmentanut Parolan Visan P20-joukkuetta, joka nousi Suomen Palloliiton alueen läntisen alueen Ykköseen vuonna 2020.

Erityisstipendillä palkittiin Pekolan Iskua edustava voimanostaja Jorma Lempinen ja rytminen voimistelija Amanda Virkkunen.

Vähintään SM-tasoisen urheilusuorituksen johdosta palkittiin Simo-Pekka Aarnisalo, Sonja Hakala, Marja-Liisa Hedman, Kai Jahnsson, Essi Järvinen, Sara Launiala, Eero Lempinen, Jorma Lempinen, Niki Meriläinen, Toni Ojala, Juho Ojanen, Sara Riikonen, Niko Salmela, Leena Savonen, Marko Vilpas, Amanda Virkkunen ja Kari Virtanen.

Tunnustukset jaettiin palkitsemisgaalassa keskiviikkona helmikuun 24. päivänä Juteinitalolla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.