Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 

HPK sopimukseen Axel Skinnarin kanssa

HPK on tehnyt pelaajasopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjä Axel Skinnarin kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2023–2026 ja sisältää option kaudesta 2026–27. Lahtelaislähtöinen pelaaja on edustanut koko junioriuransa Pelicansia. Tämän kauden U20-sarjassa Skinnari on tehnyt 19 ottelussa tehot 6+14=20. Viime ja tällä kaudella Skinnari on noussut U20-maajoukkueeseen ja pelannut Suomi-paidassa yhteensä kymmenen ottelua, joissa on syntynyt 5 maalia ja 2 maalisyöttöä.

Pelaaja itse on innoissaan sopimuksestaan Kerhoon.

– Olen innoissani sopimuksesta tänne ja odotan että tämä mahdollistaa hyvin kehittymisen seuraavalle tasolle. Toivon tietenkin, että kehittymisen kautta pääsisin jo tällä kaudella pelaamaan mahdollisimman paljon liigassa. Tavoitteena on pystyä vakiinnuttamaan pelipaikan siellä, Skinnari kommentoi.

185-senttinen Skinnari harjoitteli Kerhon mukana ensimmäistä kertaa keskiviikkona.

– Axel Skinnari on hyökkääjänä taitava, monipuolinen ja kilpailullinen. Hänen lähiajan tavoitteensa on pääseminen U20-maajoukkueeseen ja Suomen edustaminen U20 MM- kilpailuissa. On hienoa saada määrätietoinen ja tavoitteellinen pelaaja mukaan joukkueeseemme, kertoo jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.