Torstai 13.06.2024
Nimipäivät: Raili, Raila

Tuuli:
 

HPK vahvisti puolustustaan kahdella pelaajalla

HPK:n puolustajien pelirasitus on kasvanut, kun loukkaantumiset ovat vaivanneet osaa pelaajista jo alkukaudesta. Kuva: Juha Reinikainen.

Hämeenlinnan Pallokerho on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Puolustajat Juuso Pulli ja Elias Ulander liittyivät joukkueeseen torstaina. Pullin sopimus kattaa kauden 2023–24 ja Ulander on Kerhon mukana marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Juuso Pulli on 32-vuotias puolustaja, joka pelasi viime kauden Vaasan Sportissa. 185-senttinen pakki on ponnistanut kiekkokartalle Kouvolasta, mutta pelasi ensimmäiset miesten pelinsä silloisen JYP-akatemian paidassa Mestiksessä. Liigaa Pulli on pelannut JYPin lisäksi Ilveksessä, Sportissa ja muutaman ottelun Tapparassa. Kausilla 2018–21 Pulli kiekkoili Itävallan, Tanskan ja Slovenian sarjoissa.

– Hieno mahdollisuus tuli eteen. Tosi innoissani tartun siihen kiinni. Hienoa päästä hommiin, vaikka lyhyellä varoitusajalla. Turha kuitenkaan lähteä liikaa miettimään vaan pyrkiä rytmiin kiinni. Toivottavasti pystyn omilla vahvuuksilla auttamaan joukkuetta menestymään, Pulli kommentoi tuoretta sopimustaan.

Elias Ulander on HIFK:n kasvatti, jonka kaksi edellistä kautta ovat vierähtäneet ulkomailla. Viime kaudella Ulander pelasi Slovakiassa HK Spisska Nova Vesin joukkueessa ja sitä edellisellä kaudella Tanskan Fredrikshavnissa. Liigaa Ulander on aiemmin pelannut HIFK:ssa ja Pelicansissa.

HPK:n jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki on iloinen saatuaan joukkueen puolustukseen vahvistuksia.

– Puolustajiemme loukkaantumisten ja tiiviin otteluohjelman takia halusimme leveyttä pakistoomme. Pulli on kokenut pelaaja ja hyvä kamppailija, kun taas Ulanderin vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Olemme tyytyväisiä, että saimme heidät mukaan joukkueeseen, Rajamäki kommentoi.

Pulli ja Ulander ovat HPK:n mukaan pelikelpoisia jo tänään HIFK-ottelussa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.