Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Iskun voittotili avautui kotikentällä

Pekolan Iskun naiset pelaavat tänään lauantaina kauden ainoan kotiturnauksensa salibandyn 2.-divisioonassa. Kauden voittotili avautui heti aamuottelussa SBS Tamppia vastaan lukemin 3–0.

– Selkeästi parempaa peliä kuin ensimmäisessä turnauksessa, jossa vastassa olivat lohkon ennakkosuosikit. Silloin meille tehtiin monta maalia keskustasta ja tänään päätettiin pitää keskusta ummessa, PIsku-naisten valmentaja Teemu Leppänen kertoi.

Hanna Mäkinen näytti laukaisuvoimaansa Iskun kolmannessa maalissa.

Hanna Mäkinen näytti laukaisuvoimaansa Iskun kolmannessa maalissa.

Iskulla ei ollut hädän päivää kenttäpelissä, vaikka maaliero ei kovin suureksi kasvanutkaan. Ensimmäistä 15 minuutin erää oli pelattu lähes tasan puolet, kun Tuulia Väisäsen laukaus vasemman puolustajan paikalta löysi tiensä maalin yläkulmaan.

Toisessa erässä maalitilastoa kaunistelivat Heidi Förell maalin edestä ja Hanna Mäkinen, jonka pommi oli ottelun selkeästi näyttävin suoritus.

Iskun avausmaalin laukonut Tuulia Väisänen (3) saa onnittelut toisen maalin tekijältä Heidi Förelliltä.

Iskun avausmaalin laukonut Tuulia Väisänen (3) saa onnittelut toisen maalin tekijältä Heidi Förelliltä.

– Hanna on käsistään äärimmäisen taitava pelaaja, jolla on mahdollisuuksia vaikka minne, kehuu valmentaja Leppänen vasta 16-vuotiasta Mäkistä.

Kapteeni Liisa Hänninen kommentoi joukkueen vähitellen olevan jo Joukkue isolla jiillä.

– Viisikkopeliä on päästy treenamaan. Tänään pallo pysyi lavassa ja liikkuikin hyvin, paikkoja olisi ollut useampaankin osumaan. Hyvällä sykkeellä mennään.

Isku pelaa päivän toisen ottelunsa kello 17 alkaen.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.