Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Pilvistä
18°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Kisakausi käyntiin Hattula Golfissa lauantaina

Tapaninpäivänä pelattiin edellinen kisa. Ja kun kisa oli pelattu, tuli talvi. Näin muistaa Hattula Golfin pro ja toiminnanjohtaja Jouko Mikkola edellisen pelikauden päätöksen. Vähän yli kolmen kuukauden offseason ei kuulosta ylivoimaiselta, mutta “Jokeri” Mikkola sanoo jo odottaneensa ulos pääsyä.

Ulkoilmaan golfia opettamaan! Sitä on odottanut ainakin Hattula Golfin pro ja toiminnanjohtaja Jouko Mikkola.

Ulkoilmaan golfia opettamaan! Sitä on odottanut ainakin Hattula Golfin pro ja toiminnanjohtaja Jouko Mikkola.

– Ollaan jo odoteltu, että päästään ulos ja opettamaan. Onhan se eri asia, että pääsee ulos lyömään. Se tekee hyvän fiiliksen ja mentaalisesti sillä on iso vaikutus tekemiseen.

Jos kauden avausajankohta tuntuu aikaiselta, niin vertailun vuoksi kerrottakoon, että viime vuonna kausi Hattula Golfilla avattiin vielä muutamaa päivää aikaisemmin.

– Kenttä on taas vuodenaikaan nähden hyvässä pelikunnossa. Olemme tehneet väylillä hommia, niin että kenttä kuivuu vielä aiempaakin nopeammin. Griineille pääsyä ei voi vielä taata, mutta siihen pyritään, Mikkola sanoo.

Jouko Mikkola toivoo, että myös griinit ovat pelikunnossa mahdollisimman pian.

Jouko Mikkola toivoo, että myös griinit ovat pelikunnossa mahdollisimman pian.

Lauantain kisa on HCP (tasoituksellinen lyöntipeli) ja lisäksi paras scratch (tulos ilman tasoitusta) palkitaan. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina kello 12.

Jouko Mikkolan erityinen innostuksenaihe on uusien golfarien aktivoiminen lajin pariin. Ensimmäiset kurssinsa tänä keväänä hän pitää Hattula Golfissa 11.4. ja 23.4. alkaen. Kurssinsa maalis–huhtikuun aikana myös kesän myöhemmille opetusjaksoille varaavat selviävät alennetuin hinnoin.

– Kurssilaiset myös saavat kauden pelioikeuden puoleen hintaan, Mikkola kertoo.

Lapsille Hattula Golfissa on kesän aikana tarjolla juniorileirejä. Ensimmäinen, Lasten Liikunnan Tuki ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävä Leiki, liiku, golfaa -leiri järjestetään 6. kesäkuuta alkaen. Viikon mittainen leiri on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille.

– Osallistujilta ei vaadita aiempaa golftaustaa ja välineet löytyvät tarvittaessa täältä.

Seuravalla kesäkuun viikolla tarjolla on joko saman sisältöinen leiri, tai golfin ja ratsastuksen yhdistävä lasten leiri. Leiki, liiku, golfaa leiri järjestetään vielä myös 4.7. alkaen.

– Nuoret on huomioitu myös pelioikeuksien hinnoittelussa. Alle 12-vuotiaille hinta on 50 euroa ja alle 21-vuotiaille 200 euroa ja kurssin käyneille siis puolet tästä, Mikkola vinkkaa.

Huippugolfiakaan ei Hattula Golfin ohjelmasta puutu: viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty, nais- ja miesammattilaisten Hattula PGA Shoot Out järjestetään tänä vuonna syksyllä, myöhemmin tarkennettavana ajankohtana.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.