Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 1 m/s EEL
 

Nihattula–Sattulan StreetO-rata julkaistu

Parolan ja Pekolan alueiden StreetO-ratojen jatkoksi on nyt valmistunut Nihattula-Sattulan StreetO-rata joka on pidempi ja jonkin verran vaativampi kuin Parolan rata. Radassa riittää haastetta kahdeksikin suunnistuskerraksi.

Omatoimi StreetO on lähiympäristössä tapahtuva, helposti lähestyttävä tapa kokeilla suunnistusta joko omatoimisesti tai esimerkiksi koko perheen voimin.

StreetO-suunnistusradat ovat kaikille avoimia. Liikkua voi esimerkiksi kävellen, polkupyörällä, juosten tai vaikkapa apuvälinettä käyttäen. StreetO:ssa pärjää ilman kompassia. Rastit ovat teiden tai polkujen varsilla. Kartat ja kysymykset voi tulostaa yllä olevan linkin kautta.

Rasteilla ei ole rastilippua, leimasimia tai mitään muutakaan havaittavaa, vaan rasteilla käyminen varmistetaan vastaamalla kysymyksiin. Kysymyksien vastaukset selviävät oikeassa paikassa ympärille katselemalla. Suunnistukseen käytetyllä ajalla ei ole mitään merkitystä, koska aikaa ei oteta.

Radat on toteutettu Hattulan kunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien ja paikallisten suunnistusseurojen yhteistyönä. Parolan ja Pekolan radat ja vastausjärjestelmä ovat avoinna ainakin toukokuun loppuun asti, jonka jälkeen tulokset julkaistaan ja kaikkien vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Nihattula-Sattula rata on avoinna kesäkuun puoliväliin asti.

Klikkaa karttakuva uudesta radasta täyteen kokoonsa ja lähde suunnistamaan!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.