Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

Oona Kuroselle huippusijoitus golfin Finnish Tourilla

Hattula Golfin Oona Kuronen esitti kauden parasta peliään golfin kotimaisen pääkiertueen Finnish Tourin viidennessä osakilpailussa Hirsala Golfissa Kirkkonummella lauantaina päättyneessä kilpailussa sijoittuen hienosti toiseksi naisten sarjassa.
Kuronen (17) pelasi kierrostulokset 75-76-72 Hirsalan par 73 kentällä. Naisten sarjan voitti Aura Golfin Daniella Barret tuloksin 69-72-75. Oona Kuronen totesi pelin olleen tasaista ilman suurempia virheitä kaikki 3 kisapäivää, etenkin finaalipäivänä tulos 1 alle parin miellytti nuorta golffaria, samalla hän kiitteli Hirsala Golfin kenttää, joka oli aivan loistavassa kunnossa.
Miesten sarjan Hirsalassa voitti Nevas Golfin Matias Honkala kovalla tuloksella 11 alle parin, Honkala laittoi finaalipäivänä Hirsalan miesten kenttäennätyksen myös uusiksi pelaten 66 lyöntiä, eli 7 alle parin. Aulanko Golfin Lassi Burman sijoittui 13 sijalle tuloksin 73-73-75.
Golfin Finnish Tourilla on jäljellä vielä finaalikilpailu, joka pelataan Nordcenterissä 11-13.9.