Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Parolan Visa yhteistyöhön HJS:n kanssa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on solminut yhteistyösopimukset Lammin Vedon, Parolan Visan ja Janakkalan Pallon kanssa tarkoituksenaan tukea alueellista jalkapalloa, parantaa sekä pelaajien että valmentajien kehittymistä ja kouluttautua kahdensuuntaisessa yhteistyössä.

Seurayhteistyö tulee käytännössä näkymään yhteistyöseurojen jäsenille tulevien vuosien aikana mahdollisuutena lisäharjoitteluun, laadukkaampina valmennussisältöinä ja huippupelaajille väylänä kilpajoukkueisiin.

Seurojen valmentajat ja muut toimihenkilöt sekä seuraorganisaatiot tulevat pitämään yhteispalavereita ja kartoittamaan lisää yhteistyövaihtoehtoja tulevan kevään aikana.

Yhteistyön tavoitteena on lisäksi vahvistaa mahdollisuuksia kehittää ja ylläpitää korkeatasoista pelaajatoimintaa tarjoamalla väylä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ry:n huippuvaiheen eli B-juniorien ja vanhempien ikäluokkien kilpajoukkueisiin.

Sopimuksen on määrä vahvistaa seurojen seurayhteistyötä Kanta-Hämeen alueella yhteisesti sovittujen pääpiirteiden mukaisesti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.