Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:

Parolan Visalle miesveteraanien SM-hopeaa futsalissa

ParVin hopeajoukkueessa hyökkäsi myös Hattulan liikuntapomo Jari Salmela.

Parolan Visan 55-vuotiaiden miesten futsal-joukkue pelasi sunnuntaina futsalin SM-kullasta keravalaista FC Dynamoa vastaan. Visa oli marssinut alkupeleissä voitosta voittoon, kunnes sunnuntaina kärsi ensimmäisen tappionsa finaalivastustajaansa vastaan numeroin 3–2.

Juteinikeskuksella pelatun turnauksen finaali alkoi vihreäpaitaisen isäntäjoukkueen tahdissa. Maalinteon aloitti ParVin Jussi Laihanen nousemalla maalintekopaikkaan yksin keskeltä ja pommittamalla kovaa verkon perukoille.

Kaksi maalia tehnyt Jussi Laihanen oli yksi kentän parhaista finaalissa.

Dynamon tasoitettua ParVilla oli ensimmäisen puoliajan lopulla vielä kolme avopaikkaa maalin edessä, joista palloa ei kuitenkaan saatu rysään. Toisella puoliajalla tehottomuus jatkui ja keravalaiset saivat juonesta kiinni. Kolme tyylikästä maalia vei vieraat jo 1–4-johtoon.

– Futsal on semmoinen peli, että jos et itse tee niin kaveri tekee, Jussi Laihanen kommentoi pelin jälkeen.

Visa nousi taistelemaan voitosta uudelleen, kun Jari-Pekka Jokinen kavensi 4–2:een. Jussi Laihasen toinen maali toi ParVin jo maalin päähän ja ajassa 10:44 Jussi Ahola tasoitti kulmapotkun jälkitilanteesta.

Jussi Ahola (5) on tasoittanut tilanteeksi 4–4.

2×12 minuutin peliajan loppusekunneilla Dynamolle tarjottiin vielä avopaikka voittomaaliin, mutta edessä oli kuitenkin rankkarikisa. Ensin mentiin kolmen laukojan periaatteella niin, että molemmilta yksi laukoja epäonnistui. Tilanteessa 2–2 siirryttiin yksittäisiin laukaisijapareihin.

Jännitystä riitti pitkään, sillä vasta FC Dynamon Antti Björklundin onnistuminen ratkaisi ottelun ja rankkarikisan tulokseksi jäi 6–5.