Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

ParVi tasoitti yliajalla

477_660x440

Tampereen piirin Nelosen kärjessä tällä hetkellä olevat Parolan Visa ja Tervakosken Pato tasasivat keskiviikkona pisteet lukemin 2–2 (0–0) Parolan Pallokentällä. Molemmat ansaitsevat vappusimat 90+4 minuuttia kestäneestä taistelustaan lähes nollakelissä ja loppua kohti lumisateeksi kääntyneessä jäätävässä sateessa. Visan valmentaja Ville Dahlman antoi tällä kerralla kunniaa lähinnä vastustajalle.

– Pato pelasi organisoidusti ja kovaa emmekä olleet valmiita siihen. Toijala-peli antoi väärän kuvan sarjan tasosta, hän totesi.

Visalla oli vaikeuksia päästä kunnon maalipaikkoihin ja muutenkin kenttätapahtumissa niskan päällä oli valtaosan peliajasta Pato. Joukkue oli koko ajan astetta nälkäisemmän oloinen kuin isännät.

– Ei onnistunut tänään pallon liikuttelu, ei oltu valmiita peliin. Puronahon Jaska piti meitä elossa, kiitteli Dahlman maalivahtiaan.

Tahmean ensimmäisen puoliajan jälkeen näytti visalaisittain paremmalta, kun Mikko Kalervo heti toisen puoliajan alkuminuuteilla laukoi rankkaripilkulta ottelun avausmaalin.

Pato onnistui kuitenkin tulemaan tasoihin hyvän hyökkäyksen päätteeksi ja varsinaisen peliajan lähestyessä loppuaan ottelu näytti kääntyvän vierasvoitoksi, kun Puronaho joutui antautumaan toistamiseen, tällä kertaa vapaapotkutilanteen jälkeen.

Visa-valmentaja Dahlman jaksoi käskyttää hyökkääjiään vielä 90 minuutin täytyttyäkin ja tulosta tuli 92. minuutilla, kun Otto Ojala onnistui vaparista.

– Mikko Kalervo teki tänään valtavan määrän töitä, löysi Dahlman kenttäpelaajistakin valopilkun.