Maanantai 27.05.2019
Nimipäivät: Ritva
Hämeenlinna
Pilvistä
9°C
Tuuli: 2 m/s P
 

ParVi varmisti nousunsa futsalin Kakkoseen

Parolan Visan vihreäpaitojen pelinrakentelu toimi.

Parolan Visa voitti kotiottelussaan TaPan 14–4 Juteinikeskuksella perjantaina ja varmisti toisen sijansa Tampereen piirin futsalin Kolmosessa. Nousu edelleen piirisarjana pelattavaan Kakkoseen varmistui näin ennen päätöskierrosta.

– Halusimme naulata nousun tänään ja se onnistui. Kaverilla riitti alkuun jalka mutta pääsimme pyörittämään omaa peliämme yli kolmella ketjulla ja saimme juostua vastustajalta jalat alta, ParVin Jesse Nirkko kommentoi.

Vielä joulukuussa TaPa piti ParVia tiukoilla Tampereella ja vieraspisteet irtosivat kahden maalin marginaalilla.

– Joulukuussa pelasimme parketilla ja se vaikuttaa yllättävän paljon. Kaverilta myös puuttui muutamia pelaajia kokoonpanosta.

Jesse Nirkko viimeistelee yhden ParVin maaleista ensimmäisellä puoliajalla.

Jesse Nirkko sanoo, että tavoitteena ensi kaudeksi on ottaa harjoituksellisesti ja pelillisesti taas askel eteenpäin, sillä edessä on iso tason nousu.

– Tekemistä on vietävä askel totisempaan suuntaan, mutta hyvällä huumorilla kuitenkin. Kakkosen tasoa voi luultavasti verrata kolmosen kärkijoukkueisiin, mutta paljon tasaisempi sarja on varmasti tiedossa.

ParVi pelaa viimeisen ottelunsa kolmosessa 9.3. Huomenna lauantaina Juteinikeskuksen valtaavat 55-vuotiaiden miesten KKI SM-turnauksen ottelut. Parolan Visa pelaa ensimmäisen ottelunsa kello 12 alkaen.

Juha Reinikainen

ParVi puhkoi hyvin aloittaneen TaPan puolustusta ottelun edetessä lähes miten tahtoi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.