Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Pilvistä
18°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Pekolan Isku: C1-juniorit positiivisella ilmeellä tulevaan kauteen

Pekolan Iskun C1-pojat valmistautumassa perjantai-illan harjoituksiin valmentajiensa Janne Saastamoisen ja Jussi Laineen johdolla.

Pekolan Iskun C1-pojat valmistautumassa perjantai-illan harjoituksiin valmentajiensa Janne Saastamoisen ja Jussi Laineen johdolla. Kuva: Juha Reinikainen

Pekolan Iskun salibandypoikien C1-joukkue lähtee kauteen 17 pelaajalla. Tulevalla kaudella joukkue pelaa 00-syntyneiden C-1 liiton sarjaa, ja ensimmäinen peli on edessä huomenna lauantaina. Joukkue aloittaa Sisä-Suomen haastajasarjassa, mutta syyskierroksen jälkeen on mahdollisuus nousta kilpasarjaan. Kausi on joukkueelle jo viides liiton sarjoissa. Tavoitteena tulevalle kaudella on, että jokainen pelaaja antaa peleissä ja harjoituksissa kaikkensa hymyssä suin.

Joukkueen runko on vuosien saatossa pysynyt lähes samana. Joukkueen pelaajat ovat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta Hattulasta. Ikähaitari joukkueessa on 99-syntyneistä 02-syntyneisiin saakka. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa prikaatilla liikuntasuojassa. Harjoitusmäärät ovat vähäisiä, koska kaupungista ei vuoroa herunut ja muut liikuntatilat ovat tupaten täynnä.

– Helpotusta tähän toki saadaan ensi vuonna uuden koulun valmistuttua, toteaa joukkueen toinen valmentaja Jussi Laine.

Joukkueen toisena valmentaja on neljä vuotta toiminut Janne Saastamoinen. Vetäjien akuutti pula vaivaa myös Pekolan Iskun junioritoimintaa.

– Vanhempia pitäisi jatkossa saada paremmin mukaan toimintaan, jotta muidenkin ikäryhmien joukkueita saataisiin perustettua, toteaa jo vuosikymmenen hattulalaisessa salibandyssa mukana ollut Jussi Laine.

Tulevaisuudessa seuran on tarkoitus panostaa myös tyttösalibandyyn.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.