Nimipäivät: Armas

Tuuli:

Pekolan Isku jahtaa yhä avauspisteitä

Pekolan Iskun salibandynaiset jatkavat Divarin nollakerhossa.

Sarjakolmoseksi vierasvoitollaan 2–10 (0–5, 0–3, 2–2) noussut, välillä liigassakin piipahtanut Sheriffs Kaarinasta oli Jukolan salissa tehokas ja pelirohkea läpi ottelun, kun taas Hattulan naiset ensimmäisenä divarikautenaan yhä selvästi odottavat vapauttavia onnistumisia.

255_685x457

Varsinkin toisen erän alun pitkän iskuttarien hallinnan jälkeen tulleet vierasmaalit tuntuivat karuilta.

– Pääsimme hyvin mukaan peliin toisessa erässä, mutta annoimme vastustajan tehdä omista virheistämme, valmentaja Antti Koskinen summasi.

Mutta marraskuu ei silti onnistunut punapaitoja masentamaan.

– Viimeisellä erätauolla pukukopissa oli niin hiljaista että kysyin, alkavatko tappiot jo painaa. Mutta pelaajat vastasivat että ei, me keskitymme seuraavaan erään, kertoi valmentaja Koskinen ottelun jälkeen.

Urheilussa voi voittaa ja hävitä monella tapaa. Iskun viimeisen erän taistelu ja tahto oli sitä luokkaa, että tänään joukkue tuskin ainakaan menetti yhtään kannattajaa. Aino Nummenpään ja Outi Leinosen maalit peräkkäisissä vaihdoissa vapauttivat joukkueen pelaamaan todella vahvan päätöserän.

Koskisella ja Iskun pelaajilla riittää yhä uskoa omaan tekemiseen, vaikka joukkuetta kiusaavat myös muutamat loukkaantumiset ja pitkäaikaiset sairastelut.

– Uskoa on edelleen siihen, että nousemme putoamisviivan yläpuolelle.

PIsku2

Koskisen yhteenveto sunnuntain ottelusta oli, että joukkueen oma, rohkeaan karvaukseen perustuva pelitapa on parempi kuin Iskun alussa kokeilema passiivisempi vetäytyminen puolustukseen.

– Kova karvaus on meidän aseemme silloin, kun se toimii täydellisesti, tänään se ei vain riittänyt.

Iskun parhaana pelaajana palkittiin Laura Kakko ja Sheriffsin parhaana Jenna Nuttunen.

– Myös Irja Löytömäki maalilla pelasi hyvin, Koskinen totesi.