Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Piskuttaret jatkavat ensi kaudella 2.-divisioonassa

Pekolan Iskun naisten 2.-divisioonajoukkue ylsi nousujohteisen runkosarjan ansiosta jatkoturnaukseen, josta olisi vielä ollut mahdollista jatkaa kautta ja kamppailla sarjanoususta. Karsintaturnauksessa Pekolan Isku hävisi kaikki kolme otteluansa, mikä tarkoittaa joukkueen jatkavan pelejä ensi kaudella samalla sarjatasolla.

Pekolan Iskun päävalmentaja Teemu Leppänen on pääosin hyvillä mielin kautta summatessa.

Kaudella joka kenttä pääsi maalien makuun

Kaudella jokainen kentällinen pääsi maalien makuun.

– Kaudesta jäi hyvät fiilikset, vaikka karsintapelit eivät ihan toivotulla tavalla menneetkään. Kausi oli pitkä ja alun kangertelun jälkeen hitsauduimme sekä pelillisesti että henkisesti hyvin yhteen, ollen runkosarjan lopussa sarjan parhaita joukkueita.

– Idea ennen kautta oli saada Piskuttarista taas voittava joukkue, ja kehittää joukkueen toimintatapoja urheilullisempaan suuntaan. Suurimmaksi osaksi tavoitteet täyttyivät, eli plussan puolelle jäätiin reilusti, Leppänen summaa.

Leppänen pohtii kauden alun kangertelun syitä.

– Viime kaudella tuli lunta tupaan divarissa aika kovasti, ja se heijastui alkukaudesta vielä itseluottamukseen peleissä. Onnistumisten, voittojen ja uskomattoman hyvän joukkuehengen kautta kuitenkin saatiin homma kääntymään loppukautta kohden.

Ensi kauden suunnitelmiakin jo mietitty.

– Jatkan valmentajana ja odotan innolla jo ensi kautta, kun saamme vielä uuden kotihallin Hattulaan.

Kaudella 2016-17 Jukolan koulu vaihtuu Juteinikeskukseen

Kaudella 2016–17 Jukolan koulu vaihtuu Juteinikeskukseen.

– Suurin tavoite on edelleen kehittää joukkueen harjoittelua kaikin puolin. Urheilullinen tavoite ensi kaudelle, omasta mielestäni, ei voi olla muu kun karsiminen 1.-divisioonaan, Leppänen kertoo.

Kapteeni Liisa Hänninen on samoilla linjoilla valmentaja Leppäsen kanssa.

– Nälkää jäi ensi kaudelle ja odotan kovasti jo uuden kotihallin valmistumista. Kauden jälkeen on aina hetken aikaa haikea olo, mutta pianhan ne kesätreenit taas alkavatkin.

Kautta Hänninen summaa seuraavasti.

– Kausi oli viisikkopelaamisen osalta nousujohteinen. Jokainen kenttä onnistui maalinteossa ja toisaalta myös puolustuspeli parani, mistä kertoo päästettyjen maalien tilasto – meille tehtiin omassa lohkossa vähiten maaleja, Liisa Hänninen kertoo.

Taustajoukot saavat kaudesta kiitosta.

– Valmentajille Teemulle ja Niemelän Kristalle sekä joukkueenjohtajalle Iina Lainesalolle haluan välittää suuret kiitokset koko joukkueen puolesta sitoutumisesta ja panoksesta kuluneella kaudella, tiivistää kapteeni Liisa Hänninen.

Pekolan Isku järjestää avoimet harjoitukset vielä kevään aikana. Valmentaja Leppänen ja tämän kauden kapteeni Hänninen toivovat saavansa Piskuttarien loistavaan tiimiin jälleen uusia pelaajia ensi kaudelle.

Miia Salminen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.