Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Reserviläisillä menestystä

Hattulan-Tyrvännön reserviläiset on varsin pitkään hallinnut Etelä-Hämeen reserviläispiirin kilpaurheilua. Myös tämä vuosi on alkanut hyvin. Piirin ammunnoissa Akaalla yhdistys voitti jälleen yleismestaruuden.Voitto tuli tänä vuonna 90 pisteen erolla Valkeakosken reserviläisiin.

“H-T”:n parhaat lajit olivat pistoolipuolella. Varsinkin pika-ammunnassa yhdistys voitti Valkeakoskea reilusti 170 pisteellä. Pienoispistooli toi 82 pisteen eron pahimpaam kilpakumppaniin. Kiväärilajeissa “koskilaiset” olivat parhaimmillaan asentokisassa oltuaan 98 pinnaa parempi. Kenttäammunta ja pienoiskiväärin 60 laukauksen makuukilpailu olivat niukemmin Valkeakosken hyväksi.

Sekä pienoispistoolissa että aseen pika-ammunnassa H-T otti peräti neloisvoiton. Pienoispistoolin voitti Jouko Flemming ja häntä seurasivat Marko Inovaara, Jussi Nylund sekä Lauri Kemi. Pikakisassa paras oli niin ikään Flemming ennen Nylundia, Inovaaraa ja Heikki Riekkolaa. Voitot tulivat myös pienoispistoolin H20 sarjassa Valtteri Seppälälle molemmissa lajeissa ja H60 sarjassa Timo Rantaselle pikakisassa.

Molemmat pistoolilajien joukkuekisat tulivat H-T:lle. Kivääripuolella H-T oli kakkonen kentässä ja asennoissa sekä kolmas makuukisassa.

Keväisen taitokilpailun reserviläispiirin voittaja oli H-T:n Esko Lehtonen. Naisten sarjan voitti Maarit Siren vain pistettä Lehtosta heikommalla tuloksella. Joukkueella Lehtonen, Sampsa Heporauta ja Jarkko Siren yhdistys oli voittajana neljä pistettä Urjalaa parempi. Heporauta oli henkilökohtaisen kisan viides ja Siren yhdeksäs 32 kisaajan joukossa.

Hattulan-Tyrvännön Reserviupseerikerho jäi niukasti mitaleilta oltuaan upseerien puolella neljäs pisteen päässä pronssista kolmikolla Arvi Peltoniemi, Ilpo Heporauta ja Mauno Juottonen. Henkilökohtaisesti paras oli Peltoniemi kymmenentenä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.