Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Reserviläisille menestystä ilma-aseilla

Hattulan-Tyrvännön reserviläiset jatkoi hienoja menestyksiään Etelä-Hämeen reserviläispiirin ilma-aseiden mestaruuskisoissa Akaalla. Tuliaisina oli viisi henkilökohtaista ykkössijaa ja yksi joukkuemestaruus. Henkilökohtaisia pronsseja tuli kaksi ja ilmapistoolissa kaksoisvoiton varmisti hopeasijallaan II-joukkue. Myös kiväärijoukkue sai hopeaa.

Tuloksellisesti ikäluokassaan kovimmat tulokset tähtäsi Paavo Koskela voitettuaan sekä ilmakiväärin että -pistoolin mestaruudet uusilla piiriennätyslukemilla sarjassa H75.

Pistoolin yleisen sarjan kullan otti HT:n Jussi Nylund viiden pisteen erolla hopea- ja pronssimiehiin. Pronssia toi HT:lle Timo Riekkola. Myös kiväärin pronssin yhdistykselle toi Sami Haatainen vain neljä pinnaa mestaria heikompana.

Koskelan lisäksi henkilökohtaisen voiton HT:lle ampuivat Seppo Laakso H50 kiväärillä ja Pentti Järvinen H70 pistoolilla sivuten piiriennätystä. Pistoolin I-joukkueessa ampuivat kultaa Nylund, Riekkola ja Jouko Flemming. Kakkosen hopeatulosta tekivät Järvinen, Marko Inovaara ja Lauri Kemi. Kiväärin hopeajoukkueessa olivat Haatainen, Laakso ja Juhana Juottonen.

Viime vuoden reserviläispiirin kilpaurheilun yleismestaruus tuli jo ties monennenko kerran Hattula-Tyrvännölle 231 pisteellä Riihimäen jäätyä 194 pisteeseen.

Pentti Talikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.