Nimipäivät: Armas

Tuuli:

SALIBANDY: Pekolan Iskun naisilla kolmen pisteen avausturnaus

Pekolan Isku sai pistetilinsä avattua naisten salibandyn 2. divisioonan avausturnauksessa Pälkäneellä.

PIsku voitti avauspelissä Ylöjärven Pallon 5-4. Päivän toisessa pelissä peli päättyi tasan 1-1 Jyväskyläläisen O2;sen kanssa.

PIskun melko tyytyväinen päävalmentaja Teemu Leppänen näki myös pelissä parannettavaa.

—Ensimmäiset pelit on aina vaikeita ja 3 pistettä viikonlopusta on hyvä alku. Toki pelissä on vielä parantamista muun muassa viisikkopelissä sekä omassa pallollisessa pelissä.

—Ensimmäisen pelin alku oli todella hyvä, ja vastustaja ei saanut juuri mitään aikaiseksi. Toiseen erään oma pelimme sitten hajosi ja päästettiin YPa peliin kuskin paikalle turhaan. Hyvä nousu kuitenkin kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon, jatkaa Leppänen.

—Toinen peli O2 vastaan oli tiukkaa taistelua, ja kuten loppunumeroista voi päätellä niin maalit olivat tiukassa. Molempien pelien taisteluilme ja asenne oli erinomaista luokkaa,niinkun PIskussa on totuttu näkemään, kiittelee Leppänen.

Valmentaja Leppänen löytää joukkueestaan monia onnistujia.

—Maalivahdit Irja Löytömäki ja Hanna Pohjola olivat hyviä. Kenttäpelaajista Miia Salminen lunasti maalintekijän roolinsa iskemällä kolme häkkiä ja Mäkisen Hanna jatkoi siitä mihin viime kauden lopuksi jäi tekemällä kaksi maalia. Puolustus oli vahva myös, ja varsinkin Kuisman Minna ja Pietilän Kaisa hoitivat tonttinsa hienosti.

Muut PIskun pistenaiset olivat Tuulia Väisänen (1+0), Elina Hämäläinen (0+3), Milla Rönn (0+2) ja Heli Lehikoinen (0+1).

PIskun kausi jatkuu 22.10 Tampereen Tamppi Areenalla Janakkalalaista SC Urbanssia ja Pälkäneen SB Lujaa vastaan.