Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:

SALIBANDY: Piskuttarille täyspotti toisesta turnauksesta

Pekolan Iskun naisten joukkue jatkoi hyviä otteita Sisä-Suomen 2.-divisioonan toisessa turnauksessa lauantaina Tampereella.

Päivän ensimmäisessä pelissä oli vastassa SC Urbans. Piskuttaret voittivat tasaisen pelin lopulta 6-3.

—Voitto kauden ensimmäisestä “paikalliskamppailusta” Urbansia vastaan tuntuu hyvältä. Ottelu oli hyvätempoinen, joskin hieman huolimatonta pelaamista ajoittain. Numeroiden verran olimme terävämpiä molemmissa päissä, kertoo Piskun päävalmentaja Teemu Leppänen.

—Pelaajista tässä pelissä esiin nousi entinen Urbans-pelaaja Heli Lehikoinen kahdella maalillaan sekä Hastin Iidan (0+1) ketju laidoillaan Elina Hämäläinen (1+1) ja Miia Salminen (1+1). Positiivista oli, että jokainen ketju sai tulosta aikaiseksi, jatkaa Leppänen.

Muut pistenaiset olivat Anu Tapper (1+1), Milla Rönn (0+2) ja Liisa Hänninen (1+0).

Toisessa ottelussa Piskuttaret kohtasivat sarjanousija SB Lujan, joka oli voittanut ensimmäisessä turnauksessa molemmat pelinsä.  Pekolan Isku oli kuitenkin tässä kamppailussa selkeästi dominoiva voittaen 6-0.

—Mietimme kakkosvalmentajan Krista Niemelän kanssa, että päivän toisesta pelistä saattaa tulla hankala, sillä ensimmäiseen peliin oli joukkueella niin kova lataus. Ensimmäinen erä olikin sekavaa, vastustajan kolistellessa maalikehikkoja useampaankin otteeseen. Erätauolla saatiin toivottu herätys aikaiseksi, ja toinen erä olikin tyrmäävä näytös, kun teimme viisi maalia, sanoo valmentaja Leppänen.

—Kolmannessa erässä vielä kaunistelimme lukemia yhden maalin verran, jonka jälkeen maalivahti Hanna Pohjola pääsi juhlimaan ensimmäistä nollapeliään Piskuttarien paidassa, jatkaa Leppänen.

Valmentaja Leppänen oli tyytyväinen toisen pelien maalien syntytapaan.

—Maalinteko jakautui jälleen jokaiselle ketjulle ja osumista suurin osa oli hyvien syöttöketjujen tuotosta, joka lämmitti kovasti valmentajien mieltä. Yhteenvetona voisi todeta, että viikonlopun tavoite oli täysi pistesaalis ja se saatiin. Siihen olemme todella tyytyväisiä. Vielä on asioita, jotka voidaan tehdä paremmin, mutta hyvällä tiellä olemme, summaa tyytyväinen valmentaja Leppänen.

Toisen pelin tehonaiset olivat Elina Hämäläinen (1+1), Miia Salminen (1+1), Milla Rönn (1+0), Liisa Hänninen (1+0), Iida Hast (1+0), Outi Leinonen (1+0) Heidi Förell (0+1), Heli Lehikoinen (0+1) ja Emilia Saarikko (0+1).

PIsku kauden toisessa turnauksessa Tampereella.