Tiistai 16.08.2022
Nimipäivät: Aulis
Hämeenlinna
Selkeää
27°C
Tuuli: 6 m/s EI
 

Steelersin B-tytöt avaavat SM-sarjan Juteinikeskuksella lauantaina

Steelersin B-tytöt avaavat SM-sarjakautensa ensi viikonvaihteessa.

Steelersin B-tytöt aloittavat salibandyn SM-sarjan lauantaina 29.9. kello 18.30 Juteinikeskuksella Blue Foxia vastaan ja jatkavat otteluputkeaan sunnuntaina 30.9. Hämeenlinnassa kello 15 Nummikeskuksella SS Rankkoja Ankkoja vastaan.

B-tyttöjen SM sarjassa, jossa pelaavat tällä kaudella 2002 ja 2003 syntyneet pelaajat, pelataan kymmenen joukkueen kaksinkertainen sarja. Karsintojen kautta mukaan pääsivät Steelers, Blue Fox, Pss, Pirkat, Ssra, Eräviikingit, Losb/Vss, Wirmo, Classic ja Fbc Loisto. Ottelut ovat tällä kaudella yksittäisiä 3 x 20 minuutin peliajalla pelattavia pelejä. Steelers pelaa kotipelinsä pääsääntöisesti uudessa Nummikeskuksessa, mutta myös Juteinikeskuksessa ja Iittalassa  pelataan muutama ottelu.

Steelersillä on tasainen joukkue, jossa hyviä pelaajia riittää viiteen kentälliseen. Joukkueen vahvuus onkin tasaisuus, mutta mukana on myös muutamia huippupelaajia, joista tyttöjen U16 maajoukkueessakin ovat esiintyneet Lotta Purhonen, Erika Laine ja Mari Seppänen. Tulevaisuuden lupauksia ovat lisäksi 2004 syntynyt Jasmin Rautanen ja 2005 syntynyt Viivi Virtanen, jotka ovat kesän ja syksyn aikana ottaneet suuren kehitysharppauksen pelaamisessaan.

Joukkueen maalivahtiosasto heikkeni viime kaudesta, kun Elisa Tapanainen siirtyi harjoittelemaan kenttäpelaajan hommia ja suurimman vastuun maalin tilkitsemisestä tällä kaudella kantaa Netta Zeitz, lisäksi harjoitusvahvuudessa on mukana Viivi Hakamäki, joka vasta kuukausi sitten alkoi harjoittelemaan maalivahtina olemista. Joukkue hakeekin vielä yhtä innokasta maalivahtia mukaan SM joukkueeseensa.

B-tytöt pelaavat tällä kaudella yhdessä A-tyttöjen kanssa myös naisten 3-divisioonaa, jossa tavoitteena on nousta sarjaporrasta ylöspäin ja saada kaikille pelaajille lisäpelejä.

Steelersin B-tyttöjen joukkuetta voisi joku sanoa muukalaislegioonaksi, kun mukana on pelaajia Hämeenlinnasta (myös Lammilta, Iittalasta ja Eteläisistä), Hyvinkäältä, Forssasta, Janakkalasta ja Hattulasta. Vaikka mukana on pelaajia sieltä ja täältä niin joukkueen vahvuus on erittäin hyvä joukkuehenki.

Joukkueessa on alusta asti ollut mukana useampi hattulalaispelaaja ja vaikka osa on valitettavasti jäänyt joukkueesta matkan varrella pois niin hattulalaisilla on edelleen vahva edustus joukkueessa, kun mukana ovat Jenna Linden, Laura Vekka, Ella Matinkari ja lisäksi valmennuksessa Raimo Matinkari. Onkin hienoa, että joukkue aloittaa sarjan juuri Hattulan Juteinikeskuksella, minne viime kaudella päätti kotiottelunsa C-tyttöjen Play Off otteluissa.

Sunnuntaina joukkue jatkaa otteluitaan uudessa Nummikeskuksessa kello 15, jonne saapuu yksi sarjan suurimmista suosikeista eli Rankat Ankat Oulusta.  Joukkue toivookin, että lauantaina Juteinikeskukseen ja sunnuntaina Nummikeskukseen saadaan taas paljon yleisöä ja vahva kotiyleisön tuki, tarjolla on taas myös salibandyäitien leipomia herkkuja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.