Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Pilvistä
20°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Suora nousu jäi ParVille haaveeksi

Parolan Visa voitti päätösottelunsa jalkapallon Nelosessa KaVoa vastaan 6–0 (3–0), mutta TamU-K:n samanaikainen voitto tiesi sitä, että tamperelaiset nousevat suoraan sarjaporrasta ylemmäs.

– Mahdollinen karsintapaikkamme on riippuvainen 2.-divisioonan viimeisestä kierroksesta, joka pelataan 3.10., tiesi Visan valmentaja Ville Dahlman.

Kolmen maalin mies Jussi Länsimaa hakee taas laukaisutilaa.

Kolmen maalin mies Jussi Länsimaa hakee taas laukaisutilaa.

Visa tuli aurinkoiselle Parolan Pallokentälle tekemään kaikkensa sen eteen, että nousu ei jää itsestä kiinni. Eppu Kallio oli läpiajossa jo parinkymmenen sekunnin pelin jälkeen ja visalaiset ajoivat tilanteisiin muutenkin täydellä voimalla.

Avausmaalin teki Jussi Länsimaa, jolle annettiin rangaistusalueella koko lailla täysi rauha ottaa keskitys haltuunsa ja laukoa osuma. Länsimaa teki myös Visan toisen maalin juoksulla kahden puolustajan välistä ja alakulmavedolla.

KaVon maalivahti Tarmo Kosonen teki ottelussa useita hienoja torjuntoja.

KaVon maalivahti Tarmo Kosonen teki ottelussa useita hienoja torjuntoja.

Toivo Peltoniemen nousu oikeasta laidasta keskustaan ja nousun päätteeksi laukoma 3–0-maali oli avausjakson viimeinen osuma, vaikka huippupaikkoja tuli vielä useita. KaVon ainoisiin valopilkkuihin lukeutunut maalivahti Tarmo Kosonen sai näyttää parasta osaamistaan monta kertaa.

Visan neljäs maali syntyi Niko Mikkosen vedon mentyä maaliin KaVon oman puolustajan jalasta, 53. minuutilla Länsimaa täydensi hattutemppunsa ja päätösmaalin teki Mikko Kalervo.

Visan kausi oli yhtä sarjapistettä vaille suoran nousun arvoinen.

Visan kausi oli yhtä sarjapistettä vaille suoran nousun arvoinen.

Kahden sarjakierroksen eli 22 ottelun jälkeen Nelosen Tampereen piirin kärkijoukkueet Tamu-K (54 p.) ja Visa (53 p.) saivat vain pisteen eron toisiinsa. Visan “kohtaloksi” suoran nousun kannalta koituivat viisi tasapeliä, tappioita joukkue kärsi vain yhden.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.