Lauantai 15.08.2020
Nimipäivät: Marjatta, Marja, Jaana, Marianna, Marjo
Hämeenlinna
Selkeää
23°C
Tuuli: 1 m/s L
 

Tankotanssin MM-kilpailuissa kaikkien aikojen kovin kattaus samalla lavalla

Hattulalainen Ellen Kukkasniemi kuuluu lajin nuoriin tähtiin. Kuvassa Ellen Suomen tankotanssiliiton tanko-SM:ssä tänä vuonna. Kuva: Tomi Jokela.

Suomen Tankotanssiliitto järjestää Hämeenlinnassa, Elenia-areenalla kolmipäiväiset tankotanssin MM-kilpailut marras–joulukuun vaihteessa.

Tapahtumaan on tulossa 150 urheilijaa yli 20 eri maasta ja mukana nähdään myös kaikki kotimaan huiput hallitsevan Suomen mestarin Sanni Erämiehen ja nelinkertaisen maailmanmestarin Oona Kivelän johdolla.

Kilpailussa kilpaillaan useissa eri sarjoissa junioreista 50+ masterseihin saakka ja mukana on myös ensimmäistä kertaa Suomessa Parapole-esitys. Ennakkoon odotetuin sarja on luonnollisesti naisten sarja, jonka karsinnat mitellään lauantaina ja finaalit sunnuntaina.

Naisten sarjassa on mukana kotimaan huippujen lisäksi kaikki viime vuosien mestarit ja mitalistit kuten USAn Rafaela Montamaro, Olena Minina, Anna-Maija Nyman ja Bianca Brecchi.

Kotimaisista väriä kilpailussa on mukana lähes joka sarjassa ja finaalipaikkoja odotetaan niin junioreiden kuin aikuistenkin sarjasta. Täydellisellä onnistumisella myös mitalit ovat suomalaisille täysin mahdollisia. Hattulalainen Ellen Kukkasniemi on Junior A -sarjan hallitseva Suomen mestari.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.