Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

Tawast Cycling Clubille voittoja alkukesän kilpailuista

Jälleen mitalitahdissa. Jenni Mattila on avannut triathlonkautensa 2018 vauhdilla. Kuva: Hattulaan.fi arkisto / Juha Reinikainen

Kilpailutauolta palannut, Tawast Cycling Clubia edustava Jenni Mattila on ollut voitokas alkukesän triathlonstarteissaan. Ikäluokkasarjassa N40–44 kilpaileva Mattila voitti Finntriathlon Vanajanlinnassa sarjansa lähes 4,5 minuutin erolla kakkoseen.

Viime viikonvaihteessa Vantaan Kuusijärvellä järjestetyssä triathlonin SM-sprintissä Mattila oli niin ikään ikäluokkansa nopein. Voitto heltisi kuuden sekunnin marginaalilla hopeamitalistiin.

Vanajanlinnassa voittoon omassa sarjassaan ylsi naisten 35–39-sarjassa TCC:n Elina Honkavuori joka SM-sprintissä ylsi viidenneksi. Vanajanlinnassa M60–64-ikäluokassa Jorma Viiala oli toinen ja N45–49-sarjassa Tiina-Tuulia Peltonen kolmas.

Hatunen Racing Teamia edustava Sonja Kallio ylsi Vanajanlinnassa naisten yleisessä sarjassa toiseksi. Kallio oli toinen myös Vantaan triathlon-viikonvaihteeseen kuuluneella naisten kansallisella perusmatkalla. Vantaalla SM-sprintissä kisasi myös Hattulan vuoden 2017 naisurheilija, TCC:n Tuija Jantunen, joka ikäluokassa 45–49 oli 10.

Maastopyöräilyssä TCC / Rose:n ykkösnimi Olli Miettinen on avannut kilpailukautensa valtakunnallisessa XCO-cupissa Valkeakosken Korkeakankaalla. Miettinen sijoittui tämän maastopyöräilyn olympialajin miesten elite-luokan neljänneksi 26,6 kilometrin matkalla.

TCC / Hatunen Racing Teamin Frida Reinikainen oli samassa osakilpailussa ykkönen N10-sarjan 4,2 kilometrin matkalla.