Maanantai 27.03.2023
Nimipäivät: Sauli, Saul
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-4°C
Tuuli: 6 m/s NE
 

Team Hattulan pyöräilykampanja alkaa vappuna

Hattulan BMX-koululaisia maastoretkellä vuonna 2016.

Team Hattula haastaa hattulalaiset keräämään virtuaalisen joukkueen pyöräilykampanjaan. Joukkueen koko on 2–5 jäsentä, jotka keräävät pyöräilykilometrejä. Mukaan voi tulla milloin vain, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen.

Kampanja on käynnissä  1.5.–31.5.2020. Joukkuejäsentä kohti eniten kilometrejä kerännyt joukkue palkitaan ja muut palkinnot arvotaan. Pyörämyynti Hatunen ja Parolan Pyörähuolto lahjoittavat molemmat 100 euron lahjakortin ja sähköpolkupyörän viikoksi ilman vuokramaksua. Lisäksi Hattulan liikuntatoimi lahjoittaa yhden 100 euron lahjakortin.

Pyöräilykampanjassa kerätään kilometrejä pyöräillen. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta, mutta haluaa mukaan, niin yksi tunti kevyttä liikuntaa, kuten kävelyä, vastaa kymmentä kilometriä ja yksi tunti reipasta liikuntaa, kuten juoksua, 15 kilometriä.

Sairaana ei tule urheilla ja liikkumisessa tulee noudattaa voimassaolevia viranomaismääräyksiä. Hallitus on määrännyt minimoimaan ihmiskontaktit, eikä tämä kampanja ole syy poiketa tästä velvoitteesta. Liikuntasuoritteet tehdään joko yksin tai samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kanssa. Joukkue liikkuu yhdessä vain virtuaalisesti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.