Maanantai 20.05.2024
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli

Tuuli:
 

Tuoreet SM-kultamitalistit treenaavat nyt kohti maailmancupeja

Ella Äijänaho ja Kimi Manner onnistuivat SM-kisoissa hienosti.

Huhtikuun puolivälissä Rock and swing tanssien SM-kisoista kultaa, hopeaa ja pronssia tanssineet Ella Äijänaho ja Kimi Manner ovat tyytyväisiä viime aikojen kehitykseensä tanssijoina.

– Kehitystä on tapahtunut paljonkin ja erityisesti itsevarmuutta on tullut lisää, toteaa nyt toisiin yleisen sarjan SM-mittelöihinsä osallistunut nuori tanssipari.

Salossa järjestetyissä SM-kisoissa pari voitti kultaa Fuskussa, hopeaa Buggissa ja pronssia Boogie Woogiessa.

– Buggissa päädyimme tasapisteisiin toisen parin kanssa ja hävisimme uusinnassa kullan yhdellä pisteellä mestareille, Ella Äijänaho kertoo.

Ellan ja Kimin harjoitukset jatkuivat keskiviikkona Pekolan koululla.

Harjoitukset jatkuivat menestyksen jälkeen normaalirutiinien mukaisesti Hattulassa, jossa parin treenipaikkoina ovat Pekolan koulu ja Parolan ala-aste.

– Joka toinen viikko harjoittelemme Viialassa valmentajiemme Tommi ja Pirjo Koivulan kanssa.

Haasteet vain kasvavat kilpailuvuoden edetessä, sillä vappuviikonloppuna Ella ja Kimi kilpailevat Norjassa Pohjoismaiden mestaruuskisoissa ja maailmancupissa. Parin viikon päästä tästä edessä on maailmancupin osakilpailu Italiassa.

– Elokuussa tiedossa on vielä Saksan Stuttgartissa järjestettävä maailmancup, Kimi kertoo.

Tanssipari on vuoden 2023 alusta asti edustanut helsinkiläistä Comets-seuraa. Uusi seura tukee ulkomaan kilpailumatkoja ja tarjoaa myös valmentautumismahdollisuuksia.

– Liitto hoitaa maailmancupien matkat ja majoituksen mutta itsellekin jää vielä maksettavaa. Kustannusten kattamiseen tarvisimme sponsoreita, vetoaa Ella Äijänaho.

  • Koostelähetys vakiotanssien ja Rock and Swing -tanssien SM-kilpailuista su 23.4. klo 18 TV2.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.