Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Uusin StreetO-reitti Lepaa-Tyrväntö julkaistu

Klikkaamalla kuvan päällä saat kartan näkyviin isompana.

Jälleen on avattu uusi StreetO-reitti. Reitillä on 17 rastia, jotka sijoittuvat Lepaalta aina Petäykseen asti. Lepaa–Tyrvännön reitti on neljäs StreetO-reitti Hattulassa. Aiemmin on julkaistu reitit Pekolaan, Parolaan ja Nihattula–Sattulaan. Hämeenlinnassa on julkaistu kaksi reittiä, keskustaan ja Hätilään.

Omatoimi StreetO on lähiympäristössä tapahtuva, helposti lähestyttävä tapa kokeilla suunnistusta joko omatoimisesti tai esimerkiksi koko perheen voimin. StreetO-suunnistusradat ovat kaikille avoimia. Liikkua voi esimerkiksi kävellen, polkupyörällä, juosten tai vaikkapa apuvälinettä käyttäen.

StreetO:ssa pärjää ilman kompassia. Rastit ovat teiden tai polkujen varsilla. Kartat ja kysymykset voi tulostaa kunnan sivuilta löytyvän linkin kautta. Rasteilla ei ole rastilippua, leimasimia tai mitään muutakaan havaittavaa, vaan rasteilla käyminen varmistetaan vastaamalla kysymyksiin. Kysymyksien vastaukset selviävät oikeassa paikassa ympärille katselemalla.

Radat on toteutettu Hattulan kunnan, Hämeenlinnan Liikuntahallien ja paikallisten suunnistusseurojen yhteistyönä. Lepaa–Tyrväntö-reitin vastausjärjestelmä on avoinna kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen tulokset julkaistaan ja kaikkien vastanneiden kesken suoritetaan arvonta. Nihattula–Sattula-reitti on avoinna kesäkuun puoliväliin asti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.