Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Visa kompastui PP70:een

Parolan Visa kärsi perjantaina ensimmäisen tappionsa jalkapallon Nelosessa, kun PP-70 kuittasi 1–2-voitolla alkukauden kotitappionsa. Kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla.

Visan valmentaja Ville Dahlman totesi, että vastustaja vei voiton niillä aseilla, millä Visa on alkukauden menestynyt.

– Meillä ei tänään onnistunut avauspelaaminen juuri ollenkaan ja vastustaja pääsi rokottamaan meitä käytännössä meidän omilla aseilla eli laidan kautta pelaamisella. Emme pystyneet pitämään palloa niin paljon kuin alkukaudella olemme pystyneet pitämään.

– Pelin hallinta oli poikkeuksellisesti vastustajalla tänään emmekä pystyneet vastaamaan siihen alkukaudelta tutulla hyvällä prässipelaamisella, Dahlman kiteytti.

Valmentaja luonnehti joukkueensa terveystilannetta kohtuulliseksi, vaikka lisämurhetta tuli perjantainkin ottelussa.

– Tänään menetettiin Heinosen Matias, todennäköisesti takareisi revähti ja edessä on pitkä huili. Kalervon Mikko on tällä hetkellä toipilaana ja Peltoniemen Toivo, kumpikin on alkukaudella pelannut isoja minuutteja tärkeissä rooleissa.

– Sen lisäksi joukkueen kapteeni Jarkko Riihimäki on ollut pidempään kipeänä ja kyllä Jakenkin panosta tänään toppariosastolla olisi kaivattu.

Viikon kahdesta ottelusta Visan saldona oli vain yksi piste. Kokoonpanoaan kesken kauden vahvistanut Tamu-K kärkkyy enää pisteen päässä yhä sarjajohdossa olevasta Visasta.

– Seuraavaksi vastassamme on Pato Tervakoskella ja se on todella iso peli, Dahlman sanoo.

Nelosesta nousee suoraan yksi joukkue ja toiseksi sijoittunut pääsee nousukarsintaan.

– Kaikki on edelleen omissa käsissä. Yhdeksän peliä on jäljellä enkä näe, miksemme voisi saavuttaa sarjanousua, mutta se vaatii, että jokainen jätkä pelaa tasollaan tai osa vähän ylittää tasonsa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.