Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Pilvistä
20°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Visaan seurakoordinaattori, urheilutoimenjohtajan pesti päättyy

Haastava vuosi 2020 on pian ohi ja Parolan Visassa on käännetty katseet tiukasti kohti vuotta 2021. Parolan Visa ottaa vuoden alusta käyttöön uuden toimenkuvan, kun Ville Männikkö aloittaa Visan seurakoordinaattorina 1.1.2021 alkaen. Seurakoordinaattorin pääasiallisena vastuualueena on Parolan Visa ry:n hallinnon operatiiviset tehtävät.

Hallinnon operatiivisten tehtävien lisäksi Männikkö vastaa muun muassa seuran laskutuksesta sekä Hattulan kunnalle tuotettavien liikuntapalveluiden ja jalkapallokerhojen organisoinnista.

Viime kevään organisaatiomuutosten ja henkilövaihdosten takia vuoden loppuun asti määräaikaiseksi suunniteltu urheilutoimenjohtajan tehtävä lopetetaan 31.12.2020.  Tämän myötä Jyrki Rohamo siirtyy seuran päivittäisessä toiminnassa taustatehtäviin. Jyrki toimii edelleen seuran edustajana liiton eri luottamustehtävissä ja mahdollisesti myös muissa erikseen sovittavissa seuran tehtävissä.

Parolan Visa haluaa kiittää monivuotista työntekijäänsä panoksestaan paikallisen jalkapallon ja futsalin eteen. Monipuolisesti seuran toiminnassa mukana olleen Rohamon merkitys seuralle oli korvaamatonta etenkin viime keväänä, jolloin Jyrki oli yksi heistä, joka teki ison päivätyön seuran toiminnan jatkumisen puolesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.