Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Visalle toinen voitto

Parolan Visa voitti perjantai-illan ottelussa PP70:n vieraskentällä maalein 2–3. Ottelun alku oli varovaista peliä molemmilta joukkueilta, mutta Visa aloitti maalinteon 7 minuutilla Mikko Kalervon puskiessa Otto Ojalan antamasta kulmapotkusta vierasjoukkueen johtoon. Vain hetki tästä kotijoukkue tuli tasoihin, kun vaarallinen Matias Hovi sai liikaa tilaa 16 alueen rajalla ja maalissa hyvin torjunut Ville Kalervo sai vain sormenpäät väliin alanurkkaan suuntautuneeseen laukaukseen. Kotijoukkue siirtyi ottelussa johtoon 44 minuutin kohdalla, kun Henrik Salminen joutui rikkomaan rangaistuspotkun arvoisesti hyökkääjää. Matias Hovi sijoitti tilanteeksi 2–1. Vain hetki aloituspotkusta syötti Aleksi Latvanen Toivo Peltoniemen (kuvassa) läpiajoon, josta Peltoniemi ei erehtynyt. Tauolle siirryttiin tilanteessa 2–2.

473_660x440

Toisella jaksolla Visa sai paremman otteen pelistä ja pystyi luomaan hyviä maalipaikkoja, muun muassa Latvanen kolisteli kaukolaukauksella poikkipuuta, Jussi Länsimaalta hylättiin maali kyseenalaisena paitsiona ja Jesse Nirkon tilalle kentälle vaihdetun Jesse Järvisen ruuti oli kostunutta. 78. minuutilla Jesse Järvinen antoi vapaapotkun, jonka korkeimmalle noussut Mikko Kalervo jatkoi päällään maaliin. Kotijoukkue pääsi pelaamaan ylivoimaa viimeiset 15 minuuttia Jarmo Känkäsen katseltua punaista korttia kahden varoituksen jälkeen. Hyvällä taisteluilmeellä matkassa ollut Visa kesti kotijoukkueen rynnistyksen ja loi tukun vaarallisia vastahyökkäyksiä myös vajaalukuisena.

– Odotetun vaikea ottelu meille, pieni kenttä ja vastassa rutinoitunut, pitkään yhdessä pelannut joukkue. Peli oli taistelua kakkospalloista täydet 90 minuuttia. Joukkue hoiti homman tyylikkäästi vaikka ei varmasti ole helppo latautua Toijalan Palloa vastaan pelatun ottelun jälkeen. Monelle pelaajalle tämä peli oli osoitus Nelosen kovasta tasosta ja nyt olemme varmasti valmiimpia tuleviin koitoksiin. Nostaisin esille Kalervon Miklun, joka uurasti ison duunin keskikentällä sekä teki kaksi maalia. Lisäksi Latvasen Allu ja Peltoniemen Toke pelasivat onnistuneen pelin tänään. Kehitettävää meidän pelaamisessa on edelleen, mutta jokaisessa tapahtumassa mennään pelillisesti harppauksin eteenpäin, kertoili tuntojaan Visan Coach Ville Dahlman.

Seuraavan kerran Vihreät Paholaiset ovat tulessa, kun kotikentälle astelee paikallispeliin Tervakosken Pato ensi keskiviikkona 29.4. Ottelu alkaa kello 18.30 ja jalkapallokansaa palvelee Visan junioreiden kioski. Tervetuloa Parolaan myös paperitehtaan varjosta!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.