Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Visalle turnausvoitto ja kaivattua peliaikaa

454_685x457Parolan Visan kenraaliharjoitus ennen perjantaista jalkapallon Nelosen sarja-avausta sujui mallikkaasti. Visa voitti lauantaina kotikentällään Parolassa pelatun kevätturnauksen finaalissa Nelosen Urjalan Palloseuran 2–0. Valmentaja Ville Dahlman toteaa, että yksipuolisessa finaalissa numerot olisivat voineet olla suuremmatkin. Tärkeintä oli kuitenkin saada laajalle pelaajaringille peliaikaa.

– Päivän aikana peluutimme yli 20 miestä ja kaikkien taso riitti hyvin. Tällaiset turnaukset ovat hyviä paikkoja varsinkin nyt, kun loukkaantumiset ovat ohi ja melkein koko joukkue oli paikalla.

Ensimmäisessä ottelussaan ParVi voitti Härmän 2.-joukkueen 4–0 ja KU-68 kaatui lukemin 5–0. Perjantaina sarja-avauksessa vastaan tuleva Toijalan Pallo venyi tasapeliin 1–1. Visalla on nyt takanaan toistakymmentä harjoitusottelua ja koossa joukkue joka antaa valmentajalle mahdollisuuksia pöytäkirjaa laadittaessa.

– Meillä on vaihtoehtoja käytännössä jokaiselle paikalle. Mikko Kalervon nimen piirrän ensimmäisenä paperiin ja muiden osalta päivän kunto ratkaisee.

Harjoitusotteluista on heijastunut tahto rakentaa pelaava ja palloa hallitseva joukkue.

– Talvikaudella meillä on pallon nostaminen kiellettyä, en halua nähdä mitään räiskimistä. Peli on voinut välillä näyttää väkinäiseltä, kun kaverit eivät vielä tunne toistensa sijoittumisia, mutta kyllä se siitä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.